Magistraţii de la Tribunalul Braşov au decis, vineri, ca Ioan Neculaie, fostul patron al echipei de fotbal FC Braşov, să rămână sub control judiciar.

ioan neculaie

Neculaie se afla de aproape un an sub control judiciar fiind acuzat, într-un dosar ce a reunit două speţe, de delapidare în formă continuată, spălare de bani, evaziune fiscală, instigare la evaziune fiscală şi delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

Neculaie este acuzat că şi-a devalizat firmele cu sume importante de bani, iar procurorii au solicitat arestarea preventivă a afaceristului acuzându-l că a încălcat regulile controlului judiciar intrând în legătură cu doi coinculpaţi.

Şi Neculaie a contestat controlul judiciar solicitând să fie cercetat penal în stare de libertate pentru a putea părăsi ţara.

În cele din urmă, vineri, magistraţii de la Tribunalul Braşov au respins cele două cereri şi au decis ca Neculaie să rămână sub control judiciar.

Decizia nu este însă definitivă, iar procurorii au anunţat deja că se vor adresa Curţii de Apel Braşov pentru a obţine arestarea afaceristului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version