Caz incredibil petrecut la Spitalul Clinic de Urgență Mureș, unde luni seara un medic ortoped a fost prins în flagrant în timp ce încasa o șpagă de 800 de euro.

sursa foto oradeiasi.oradestiri.ro
sursa foto oradeiasi.oradestiri.ro

Medicul i-a cerut banii denunțătorului în urmă cu o săptămână, pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale. Mesajul transmis de medic a fost, însă, uluitor: “Vă vindeți casa, dar la mine să nu veniți cu mâna goală”.

Conform ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție, denunțătorul a mers direct la IPJ Mureș pentru a-l da în gât pe doctor. Dosarul a fost preluat de ofițerii DGA și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș.

Oamenii legii susțin că, “ca urmare a denunţului formulat, la data de 23.09.2016 ofiţerii S.J.A. Mureş au fost delegaţi de procurorul de caz să efectueze o serie de acte procedurale, iar în data de 26.09.2016, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au participat la acţiunea de prindere în flagrant, prilej cu care medicul ortoped a fost surprins în timp ce primea de la denunţător suma de 800 Euro, în scopul mai sus arătat”.

Luni seara, medicul I. A. a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat oficial de luare de mită. În cursul zilei de marți urmează ca doctorul să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Mureș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version