Cristi Borcea, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București, este în pericol să petreacă mulți ani după gratii.

sursa foto fanatik.ro
sursa foto fanatik.ro

Asta daca se dovedește implicarea sa activă în dosarul în care personaj principal este Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2.

Onțanu a ajuns după gratii din cauza unor șpăgi încasate de la oameni interesați să valorifice în mod ilegal mai multe terenuri.

Conform România TV, unul dintre cei care au profitat de pe urma mărinimie lui Onțanu a fost afaceristul Cristian Borcea, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București.

Încarcerat deja pentru implicarea sa în Dosarul Transferurilor, Borcea și-a dat seama că este în pericol să petreacă și mai mulți ani după gratii și a făcut denunț în dosarul lui Onțanu.

Însă aghiotanții fostului primar nu sunt mulțumiți de modul în care Borcea a driblat situația periculoasă și au depus o cerere prin care solicită magistraților ca afaceristul să fie și el tras la răspundere pentru implicarea în poveste.

La momentul respectiv, Borcea anunța că i-a oferit lui Onțanu un milion de euro și un apartament într-o zonă de lux a Capitalei pentru ca acesta să-l ajute să reconstituie drepturile de proprietate ale unui teren din buricul târgului.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version