Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 
Extrădare rapidă

Oficial! Fugarul Mazăre va fi adus pe 20 mai în țară din Madagascar

Fostul baron local al PSD de Constanța, Radu Mazăre, va fi adus pe 20 mai în România, după ce autoritățile din Madagascar au autorizat extrădarea lui, informează, miercuri, Poliția Română.

Iată comunicatul IGPR:

“În urma informării transmise de autoritățile din Republica Madagascar, la data de 14 mai a.c., cu privire la admiterea extrădării persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, Poliția Română a demarat, de îndată, formalitățile necesare aducerii în țară a acesteia.

Astfel, s-a constituit o escortă, formată din polițiști români, care se va deplasa în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc la data de 20 mai 2019”.

Mazăre a fugit în Madagascar în luna decembrie 2017, deși se a fla sub control judiciar, anticipând că va primi o condamnare cu închisoare destul de mare, pentru retrocedarea ilegală a plajelor din Mamaia și constanța, cu un prejudiciu de 114 milioane euro.

În februarie anul acesta, el a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a plajelor de la Mamaia și a porțiuni din faleza de la constanța. Prejudiciul este de 114 milioane euro.

El a cerut azil politic, însă cererea lui va fi discutată abia în anul 2020 de autoritățile din Madagascar. Dar cum va fi extrădat pentru a-și ispăși pedeapsa de 9 ani – la care va fi adăugată o altă condamnare, în al doilea dosar în care a “încasat” deja 9 ani și 10 luni -, solicitarea lui către autoritățile din Madagascar rămâne nulă.

128 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv