Eugen Stan, fost agent de poliție la Poliția Rutieră București, a devenit celebru după ce a fost surprins agresând sexual doi minori într-un bloc din cartierul Drumul Taberei.

Ulterior, anchetatorii au descoperit că Stan obișbuia constant să dezvolte un comportament deviant. Agentul a fost poreclit polițistul-pedofil și, în cele din urmă, a fost trimis în judecată pentru comiterea a 18 agresiuni sexuale împotriva unor victime de vârste dintre cele diferite.

Și pentru că nu era suficient, spynews.ro anunță că Stan a fost trimis în judecată tocmai de comisarul șef Rene Emanuel Vornicu, cel despre care se spune că a trecut cu vederea multe dintre derapajele lui Stan.

Vornicu era considerat protectorul lui Stan, însă a rămas fără loc de muncă după ce numele său a apărut pe lista celor care îl protejeaua pe Stan din interior.

Vornicu se declară nevinovat și solicită repunerea lui în funcție, dar și daune morale din partea Stan. Cei doi au lucrat mai mulți ani împreună, Stan fiind chiar șoferul personal al lui Vornicu timp de aproximativ trei ani. Primul termen al procesului dintre Vornicu și Stan a fost stabilit pentru data de 3 iulie.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version