Pe lângă numeroasele probleme pe care le are cu legea, fostul premier Victor Ponta s-a trezit, începând de joi, cu o nouă “bijuterie” pe cap.

ponta profil

Este vorba despre un dosar penal pe care procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ar urma să-l demareze după o plângere depusă, joi, de Cătălin Berenghi, fost candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Acesta a făcut o plângere împotriva lui Ponta acuzându-l de comiterea unor infracţiuni în momentul în care a dat Hotărârea de Guvern prin care a aprobat ridicarea mega moscheei de la Bucureşti.

Conform stiripesurse.ro, “românii patrioţi care se luptă de mai bine de jumătate de an cu autorităţile statului român, pentru stoparea construirii unei moschei în Capitală, nu cedează. După ultima vizită a preşedintelui Iohannis în Turcia, acolo unde a bătut palma cu omologul său turc, ne-a determinat să ieşim din nou public cu următorul mesaj: Lupta este fără precedent în România împotriva deciziei celor doi şefi de stat, Iohannis şi Erdogan. Ne vedem obligaţi să luptăm cu toate puterile noastre pentru a ne apăra ţara şi neamul românesc împotriva cotropitorilor şi trădătorilor de neam şi de ţară. Le reamintim politicienilor că ţărişoara asta mică a plătit mare tribut turcilor în bani, animale şi copilaşi. Domnitorii s-au jertfit, unii plătind cu preţul capului (Constantin Brâncoveanu). Din cauza tributului plătit, poporul a sărăcit si a suferit multe sute de ani, iar dumneavoastră astăzi daţi turcilor drept cadou o bucăţică chiar din PĂMÂNTURILE BRÂNCOVENILOR”, a fost mesajul transmis de Berenghi, care a mers la DNA însoţit de un alt denunţător, Cătălin Ioan Gornic.

Nu este prima dată când Berenghi îşi îndreaptă atenţia împotriva mega moscheei. A îngropat trei porci pe terenul respectiv, a montat sute de cruci şi chiar a depus la Guvern o cerere de anulare a Hotărârii de Guvern prin care Ponta aproba ridicarea moscheei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version