Magistraţii de la Primăria Braşov l-au condamnat, joi, pe Liviu Cocoş, primarul din Predeal, la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu.

cocos

Cocoş a fost găsit vinovat, alături de consilierii săi, de repartizarea ilegală a mai multor imobile ANL. Pe lângă condamnarea la închisoare, Cocoş a fost înştiinţat că nu are dreptul de a-şi exercita funcţia de primar.

Cum însă decizia nu este încă una definitivă, ea nu se pune în aplicare, astfel că edilul şi-a depus deja candidatura pentru a obţine un nou mandat de primar.

Alături de Cocoş au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare şi mulţi dintre consilierii săi care l-au ajutat să comită infracţiunile respective în perioada 2008-2012. Nicolae Bucur, Alina Ionela Bordea, Ştefan Nedelcu, Lucian Ilie, Mihaela Crinela Hogea, Marcel Frăţilă, Dănuţ Ioan Bogdan şi Vasile Toma au primit aceeaşi pedeapsă, un an de inchisoare cu suspendare pe o perioadă de încercare de 3 ani, iar Valentin Gheorghe Pop, Ilie Pop, Elena Anemaria Vitiuc şi Andreea Nedeluţ au fost condamnaţi la câte 7 luni de închisoare cu suspendare pe o perioadă de încercare de 2 ani şi 7 luni.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version