Marian Vanghelie a mers vineri, în sfârşit, la sediul Poliţiei Ilfov, pentru a depune o plângere împotriva bonei filipineze pe care o acuza de furt.

Marian Vanghelie şi Oana Mizil au trei bone filipineze, însă cea pe care a angajat-o ultima, Judith, a dispărut fără urmă după ce Vanghelie şi Oana Mizil au acuzat-o de furt.

Cei doi i-au reproşat că şi-a însuşit bani, bijuterii şi ceasuri în valoare de circa 50.000 de euro, iar Marian Vanghelie i-a spus că nu va mai lucra niciodată în România şi chiar şi-a pus şoferul să o conducă la aeroport.

S-a spus la momentul respectiv că Vanghelie a recurs la acest gest de teamă că Judith se va angaja în altă parte şi va povesti ce a văzut sau a auzit în casa lui Vanghelie şi a Oanei Mizil.

Însă Judith a reuşit să se facă nevăzută şi, între timp, chiar a reuşit să se angajeze la o altă familie de români. Ba chiar i-a acuzat pe Vanghelie şi Oana Mizil că i-au înscenat întreaga poveste.

Vineri, după ce Vanghelie a depus plângerea la Poliţia Ilfov, povestea a luat o cu totul altă întorsătură. Pe lângă faptul că fostul primar al Sectorului 5 a reclamat un prejudiciu de numai 20.000 de euro, au apărut informaţii conform cărora Judith ar fi, de fapt, victima unei grupări specializate în trafic de carne vie şi furturi.

Concret, Judith ar fi una dintre filipinezele plasate ca bone la persoane avute pentru a oferi ponturi în legătură cu bunurile existente în casele respective, locurile în care sunt ţinute, programul proprietarilor şi condiţiile de pază.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version