Scandalul dintre ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei, pe care acesta a demis-o  pentru că nu a ținut la sol avioanele în ziua moțiunii de cenzură, a ajuns la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Mădălina Mezei
”Am fost contactată de DNA și mă voi duce, luni, la ora 10, la DNA să declar, sub jurământ, tot ce am declarat și public”, a declarat Mezei, vineri, în cadrul unei emisiuni de la B1TV.
Mădălina Mezei a fost numită în funcție în luna iunie anul acesta.

Întrebată de ce a dezvăluit faptul că ministrul Răzvan Cuc i-ar fi cerut să țină avioanele la sol pe 10 octombrie abia după ce a fost schimbată din funcție și nu imediat ce i s-a solicitat acest lucru, Mădălina Mezei a răspuns: ”Eu nu am făcut această declarație. Au apărut niște informații în spațiul public și nu am făcut decât să le confirm. Obiectivul meu a fost să țin avioanele în aer și m-am asigurat prin toate mijloacele că voi evita o astfel de situație”.

Amintim că premierul desemnat Ludovic Orban a declarat primul, într-o emisiune tv, că ministrul Cuc i-a cerut șefei de la Tarom să țină avioanele la sol, pentru ca 20 de parlamentari să nu ajungă la vot la moțiunea de cenzură pein care Guvernul dăncilă a fost demis.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version