Marinel Gaşpar, șeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, a fost prins în flagrant, luni, de ofițerii DGA, în timp ce primea mită 1.000 de euro, potrivit unor surse judiciare. Biroul său a fost percheziţionat.

Gașpar este unul dintre ci mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, iar de aproape 20 de ani (din 2003) este şeful Secţiei de chirurgie la Institutul de Boli Cardiovasculare.

El ar fi fost prins în timp ce primea 1.000 de euro de la un pacient.

Anchetatorii l-au ridicatde la institut și l-au dus la audieri.

Medicul nu ar fi la prima abatere de acest fel.

DGA a transmis un comunicat, fără a preciza numele suspectului prins în flagrant:

„În dimineața zilei de 26 septembrie 2022, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Structura centrală și Serviciul Județean Anticorupție Arad, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracțiuni de corupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. În prezent se desfășoară percheziții, în vederea stabilirii situației de fapt și a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș pentru a fi audiată în legătură cu presupusa
faptă cercetată”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version