Marius Negoiţă, tânărul care a provocat un accident de circulaţie soldat cu cinci morţi, a fost trimis în judecată.

foto_115927
sursa foto obiectivbr.ro

Accidentul respectiv s-a produs la Brăila, în urmă cu circa două luni. Atunci, Marius Negoiţă, angajat la o firmă de pază, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie a maşinii sale, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe trotuar, spulberând cinci persoane care se aflau într-o staţie de transport în comun.

S-au vehiculat tot felul de variante conform cărora Negoiţă era drogat, băut sau chiar a suferit o criză de epilepsie în timpul producerii accidentului, însă toate variantele au fost demontate de oamenii legii.

Conform obiectivbr.ro, pentru a scăpa de închisoare, Negoiţă a dat vina pe problemele de sănătate, respectiv pe criza de epilepsie, dar procurorii brăileni l-au interceptat pe Negoiţă într-o discuţie telefonică avută cu tatăl său, discuţie în timpul căreia tânărul a povestit accidentul în cele mai mici amănunte, semn că ştia foarte bine ce se întâmplă.

“Neatenţie, m-am băgat pe contrasens… n-am fost atent la drum… când l-am văzut pe ăla, m-am băgat pă… am virat stânga brusc şi asta a fost!”, a recunoscut Negoiţă.

Trimis în judecată pentru ucidere din culpă, Negoiţă riscă între 3 şi 10 ani de închisoare, iar procurorii vor maximul pedepsei mai ales în condiţiile în care vorbim de nu mai puţin de cinci victime.

De remarcat că Negoiţă va avea de plătit pagube însemnate de pe urma producerii acestui accident dacă ne gândim că doar rudele uneia dintre victime îi solicită 1,25 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version