Vlad Pascu, tânărul șofer drogat care a omorât cu mașina doi tineri la 2 Mai, a fost adus încătușat la audiere la DIICOT, joi dimineață.

„Îmi pare rău pentru tot. Nu pot să dau timpul înapoi”, a spus Pascu.

Tânărul drogat care a omorât cu mașina 2 studenți fusese verificat de 2 ori de polițiști, dar l-au lăsat să urce din nou la volan; nici n-avea RCA

La DIICOT sunt audiaţi şi părinţii lui Vlad Pascu. Mama sa ar putea fi reținută de procurori, pentru că a încercat să influențeze martorii.

Joi dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au făcut 11 percheziții, în cadrul operaţiunii „Hidra”, care îi vizează pe consumatorii şi traficanţii de droguri din anturajul lui Vlad Pascu.

,,OPERAȚIUNEA HIDRA” DERULATĂ DE POLIȚIA ROMÂNĂ ȘI D.I.I.C.O.T.

Printre aceştia se află şi prieteni ai tânărului, care se aflau cu acesta pe litoral în perioada producerii accidentului.

Procurorii DIICOT arată că este vorba de tineri din familii cu importante posibilităţi materiale, care şi-au desfăşurat activitatea în Bucureşti, precum şi în staţiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival.

Conform anchetatorilor, cei în cauză ar fi specializaţi în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar şi alte droguri sintetice, în diverse locaţii, restaurante şi cluburi de lux, majoritatea clienţilor drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanţi, persoane cu un potenţial financiar ridicat.

Persoanele ar fi furnizat diverse droguri de risc şi mare risc la petreceri private desfăşurate în diverse locaţii private din Bucureşti, la care, de asemenea, au participat persoane cu potenţial financiar ridicat.

Mai multe persoane sunt aduse la audieri.

Cutremurător! Poliția a IGNORAT și înregistrarea de 37 min de pe camera GoPro cu uciderea studenților și fuga beizadelei drogate de la 2 Mai (AUDIO)
Predoiu nu îl demite pe șeful IPJ Constanța: „Dacă se va impune după control, nu o să am ezitări”
Plângere penală pentru polițiștii care l-au lăsat la volan pe șoferul drogat și 4 demiteri, după 4 zile de la accidentul mortal. Despescu, de neclintit
Ciolacu arată cu degetul la Predoiu, dar nu-l demite pe Despescu: „Nu ar fi consumatori dacă nu ar exista dealeri”
13 ani – cea mai mică vârstă de debut la consumul de droguri în România (raport ANA)
Predoiu: Șefii de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci eliberaţi din funcţie la cerere
Cum combat PNL și PSD traficul de droguri. Gorghiu: „La Secția din DIICOT – structura centrală sunt 14 procurori pe 7.000 de dosare”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version