Un taximetrist de 22 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 2, fiind acuzat de tâlhărie calificată.

Taximetristul a fost reţinut după ce, duminică dimineaţa, a furat telefonul mobil al unui adolescent de 17 ani şi l-a târât pe acesta cu maşina pentru circa 100 de metri.

Conform anchetatorilor, victima şi fratele său au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un loc din Centrul Vechi, iar apoi au luat taxiul spre casă.

La un moment, şoferul i-a solicitat victimei telefonul pentru a da un apel. Apoi, la destinaţie, taximetristul le-a solicitat ajutorul celor doi fraţi sub pretextul că trebuie să împingă maşina până la o benzinărie.

Băieţii au coborât din maşină, moment în care taximetristul a demarat fără a restitui telefonul. Proprietarul acestuia s-a agăţat de una dintre uşi şi a fost târât cu maşina pentru aproximativ 100 de metri.

Taximetristul urmează să fie prezentat magistraţilor, marţi după-amiaza, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version