Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea şi ofiţeri de poliţie judiciară de la Combaterea Criminalităţii Organizate Oradea au efectuat, miercuri, şase percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Beiuş, Ştei şi Petrileni.

Misiunea a avut ca obiectiv destructurarea unei grupări de criminalitate organizată specializată în comiterea de infracţiuni de trafic de droguri de risc.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2017 un număr de opt suspecţi au cultivat mai multe plante de cannabis iar drogurile astfel rezultate le-au comercializat pe raza judeţului Bihor.

Cu ocazia percheziţilor domiciliare au fost ridicate 1.500 de grame de plante de cannabis (masă verde) şi 1.800 de grame de muguri de cannabis uscaţi. De asemenea, au fost descoperite şi confiscate cântare utilizate la porţionarea drogurilor, foiţe pentru confecţionarea ţigărilor cu cannabis, precum şi testere pentru droguri.

În cursul zilei de miercuri, la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea vor ajunge, în vederea audierii, un număr de şase suspecţi.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version