Condamnarea pe care Elena Udrea a încasat-o în dosarul Gala Bute, 6 ani de închisoare, a transformat-o într-unul dintre cei mai căutați infractori români.

Fostul ministru al Dezvoltări a fost plasat astfel pe o adevărată listă a rușinii, pe care se mai află nume grele, dar și persoane extrem de dubioase.

Unul dintre cei care împart topul celor mai căutați infractori români cu Elena Udrea este Bartha Levente Mozes, 43 de ani, fost educator la un centru de plasament din județul Brașov.

Bărbatul a fost găsit vinovat de comiterea a șase infracțiuni de corupție sexuală și pornografie infantilă și a fost condamnat, definitiv, la 9 ani de închisoare.

Însă Bartha Levente Mozes nu a fost găsit la domiciliul său și a fost dat în urmărire internațională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare în lipsă.

Despre educatorul pedofil din Brașov se spune că a abuzat sexual mai mulți minori de la centrul de plasament unde lucra ca educator.

Victimele aveau între 7 și 14 ani când au fost abuzate. Mai mult, educatorul pedofil a filmat momentele respective și le-a postat pe mai multe site-uri.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version