Ca un făcut, liderul PSD Liviu Dragnea s-a internat sâmbătă în spital, ca să amâne audierea în fața instanței, la termenul de luni, deși judecătorii l-au atenționat luna trecută să nu lipsească. 
 

 

Codrin Ștefănescu a anunțat că șeful său s-a internat într-un spital, cu o dublă hernie de disc, iar medicii i-au recomandat să stea câteva zile la pat. Totodată, medicii vor decide dacă se impune o operație.

Hernia de disc este o boală frecventă, mai ales în rândul bărbaților, fără a necesita operația.

Însă această boală este tertipul perfect pentru ca Dragnea să amâne cu câteva luni procesul. Dacă reușește până la vacanța judecătorească din vară, în toamnă va intra în campanie electorală pentru prezidențiale, motiv să se dea victimă politică.

În 21 iunie 2018, Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, condusă de fosta lui soție, Bombonica Dragnea.

Aceasta și-a recunoscut vinovăția și a plătit prejudiciul.

O altă inculpată din dosar, Olguța Șefu, va trebui și ea să se prezinte la termenul de luni, 18 martie. De asemenea, magistrații au decis reaudierea a cinci martori.

Completul de 5 judecători i-a pus în vedere lui Dragnea să se prezinte în 18 martie la audiere

Completul 2, al treilea desemnat să judece dosarul lui Dragnea – care a atacat la CCR completul inițial -, este format din judecătoarele Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida.

Însă Luciana Mera a cerut pensionarea, iar Secția pentru judecători a CSM i-a aprobat-o începând cu data de 1 iunie.

Dacă sentința nu va fi pronunțată până atunci, va fi tras la sorți un înlocuitor pentru judecătoarea Mera.

Liderul PSD a obținut în 18 februarie încă o păsuire la proces. Trei termene de câte o lună a dat până acum Completul de 5 judecători tras la sorți în 13 decembrie 2018:

Completul de 5 judecători, generos cu Dragnea: Un nou termen de o lună în dosarul “Bombonica
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version