Într-un adevărat război de-a hoții și vardiștii, penalii Mihaiela Moraru Iorga, Sebastian Ghiță și Vlad Cosma îi acuză pe procurorii Direcției Naționale Anticorupție că au falsificat probe pentru a obține dosare penale împotriva unor nume indicate de însăși Laura Codruța Kovesi, șefa DNA.

Lucian Onea (sursa foto romaniatv.net)

Unul dintre procurorii acuzați direct că au falsificat probe este Lucian Onea, șeful DNA Ploiești.

Acesta anunță că “niciodată nu s-a pus problema ca noi să falsificăm probe. Au fost N controale la DNA Ploiești și de fiecare dată s-a constatat că noi respectăm legea”.

“Acele înregistrări fac parte din strategia de şantaj şi obiectului dosarului de care v-am spus. Este o bucăţică din cum se face şantaj şi am vrut să vedeţi la ce suntem supuşi şi despre ce este vorba. V-am dat câteva indicii, restul face obiectul dosarului”, a declarat, luni, Lucian Onea.

Acesta a refuzat să spună însă cine este persoana din înregistrări, dar a precizat că “trebuie să vedem cine face aceste afirmații”.

“Tot ce s-a prezentat la TV este o variantă denaturată a lui Vlad Cosma, inculpat care speră astfel să scape de procesul în care este implicat. Eu vă asigur că, indiferent de metodele folosite de ei, intimidări, șantaj, nu o să cedăm presiunilor, chiar dacă acestea sunt din ce în ce mai agresive și vor să ne compromită și să ne demobilizeze”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version