UPDATE: Detalii despre crimele din Argeș: Cele 5 victime au „agresiuni intense” produse cu „un ciocan” sau piatră

Un bărbat din localitatea Bascov, județul Argeș, care avea probleme psihice, și-a ucis 5 rude – mama, tata, sora, fratele și nepoata de 5 ani -, în noaptea de marți spre miercuri.

În vârstă de 53 de ani, acesta era cunoscut din 2006 ca având probleme psihice.

A comis omorul cu premeditare: mai întâi și-a ucis părinții, în camere diferite, apoi fratele, iar după aceea a mers la casa surorii sale, unde a ucis-o pe ea și pe fetiță. 

Cel care a descoperit ororile a fost tatăl fetiței și bărbatul femeii, care era asistentă medicală la Spitalul Militar, și el fiind medic la acest spital până în urmă cu doi ani.

Criminalul a fost găsit de anchetatori într-o pădure din apropiere, unde încerca să se sinucidă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş: „În cursul nopţii de 09/10 august, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Ucigașul este prezentat, miercuri, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version