UPDATE 27 iulie: Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție provizorie instituit pe numele lui Vanghelie, astfel că Poliția nu va mai cere în instanță prelungirea cu 30 de zile a acestuia. 

Fostul primar PSD al sectorului 5, Marian Vanghelie, condamnat în primă instanță la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție, și-a bătut soția până a băgat-o în spital.

Oana Niculescu Mizil, fost parlamentar PSD și urmașă de nomenclaturist din perioada ceaușistă, a fost internată la Spitalul Elias, în noaptea de vineri spre sâmbătă și a obținut de la polițiști ordin de protecție.

Medicii care au îngrijit-o pe Oana Mizil au alertat Poliția, care a emis un ordin de restricție provizoriu, pentru 5 zile, pe numele lui Marian Vanghelie.

Polițiștii vor merge în instanță să ceară prelungirea la 30 de zile a ordinului de protecție.

Agresiunea a avut loc la locuința din Snagov a celor doi foști politicieni.

Potrivit unor surse medicale, Oana Mizil are mai multe lovituri în zona feței și pe brațe. I s-a făcut un examen computer tomograf, apoi a plecat acasă, fără a fi internată.

Poliţia Română a transmis următorul comunicat:

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version