SECUNDA consideră că Gușă dezinformează atunci când afirmă că Mugur Isărescu l-a „crescut” pe Florin Cîțu, i-a ghidat destinul în ultimii 15 ani și îl susține 100%! Realitatea este exact ca în bancurile cu „Radio Erevan”: Nu îl iubește, îl urăște!

Cozmin Gușă: „Cred că Răspunsul DNA nu a fost exact, pentru că întrebarea ta este „inoportună”!

Vineri, 11 decembrie 2020, în jurul orei 11 și 8 minute, la „teveul online” DC News, Cozmin Gușă, membru PSD, a lansat CA SIGURĂ următoarea informație referitoare la concedierea intempestivă a lui Antonel Tănase, Virgil Guran și Costel Barbu din Guvernul interimar Ciucă, fost Cabinet Orban:

„Motivul pentru care i-a zburat rapid este că erau în pericol să fie arestați. La nivelul DNA există un dosar foarte gros, în care acești trei oameni (Antonel Tănase, Virgil Guran și Costel Barbu  -nr.r.), împreună cu încă o doamnă, au fost monitorizați pentru afacerile din timpul pandemiei și erau pe punctul a fi arestați împreună cu trei oameni de afaceri importanți. Nu s-a purces la așa ceva tocmai pentru că s-ar fi considerat o ingerință în procesul electoral (…) Dacă operațiunea DNA se va declanșa până la momentul validării lor (n.r.  în Parlament), există această posibilitate să nu fie validați (…)”.

Cozmin Gușă, la „DcNews”, în momentul când lansează aria penală deosebit de gravă!

Dat fiind faptul că ACUZAȚIA PENALĂ lansată în eterul online de Cozmin Gușă a fost deosebit de gravă, iar în contextul din România, țară cotropită de teorii ale conspirației și Fake News-uri, pentru a afla adevărul, SECUNDA a trimis, în aceeași zi, o ADRESĂ către DNA.

Iată cele 6 întrebări adresate DNA de către SECUNDA:

Portativul DNA!

Probabil că, din motive de complexitate, DNA ne-a remis un comunicat abia astăzi, 30 decembrie. La întrebarea SECUNDA:

„DNA are în lucru un dosar penal în care sunt cercetați Antonel Tănase, Virgil Guran și Costel Barbu privind posibile infracțiuni comise în zona afacerilor cu fonduri de stat în achiziționarea de tehnică specifică Pandemiei?”,

DNA ne-a răspuns astfel:

„În acest moment, pe rolul DNA nu există vreun dosar penal în care persoanele menționate de dvs. în solicitare să aibă calitatea de suspect sau inculpat”.

Așadar, instituția de stat DNA afirmă RĂSPICAT că persoanele nominalizate de Cozmin Gușă – Antonel Tănase, Virgil Guran și Costel Barbu – nu sunt cercetate într-un „dosar gros”, nici măcar în unul subțire.

Momentul când Gușă falsează cu Isărescu pe partitura Cîțu

Compozitorul Gușă!

În aceeași emisiune, Cozmin Gușă a mai dat o informație eronată, ce merită un articol pe larg – prezentăm aici, pe scurt, simfonia minciunică:

Gușă a afirmat că actualul premier Florin Cîțu este copilul de suflet al guvernatorului Mugur Isărescu, care l-ar fi crescut și protejat și îl susține 100%. Aceasta, după ce guvernatorul matusalemic i-ar fi ghidat destinul lui Cîțu.

Pentru inițiații din domeniul monetar-bancar, aceasta afirmație „este o mare prostie”, un fals grosolan.

Isărescu îl urăște pe Cîțu și face tot ce poate ca să-l compromită și să-l elimine din zona sa de confort. De ce? Pentru că Florin Cîțu a fost adus în țară de Traian Băsescu special pentru a-l înlocui pe Mugur Isărescu la șefia BNR.

Din acel moment, anul 2005, Cîțu a devenit pentru Isărescu Inamicul Public Nr. 1. „Dinozaurul”de la BNR l-a vânat și cotonogit pe „mucos” de câte ori a avut ocazia. Iată două dintre pedepse:

  • L-a acuzat de speculații – iar drept urmare ING l-a concediat pe Cîțu;
  • I-a refuzat lui Cîțu, din poziția de ministru al Finanțelor, numirile în CA al CEC Bank; Isărescu a preferat să mențină în fruntea băncii deținute 100% de stat Grupul de Interese Neacșu, Popa, Iovu, Mihai, Nae, Huțanu și Onofrei, iar ca membri ai CA doi cercetați penal, la zi!!!

Vă oferim mai jos Răspunsul DNA la Adresa SECUNDA din 11 decembrie 2020:

ATENȚIE!

SECUNDA. Noi i-am cerut un punct de vedere lui Cozmin Gușă referitor la Răspunsul DNA. Iată remarca lui Cozmin Gușă:

„Cred că Răspunsul DNA nu a fost exact, pentru că întrebarea ta este «inoportună»!” 😉 

DcNews. La rândul lor, chiar în timpul emisiunii, amfitrionii Val Vâlcu și Bogdan Chirieac s-au arătat neîncrezători față de afirmațiile lui Cozmin Gușă. Dar degeaba: Cozmin a rămas ferm pe poziție!

Opinie. Toți cei nominalizați în articol ne pot contacta pentru un punct de vedere, la adresa de E-mail: mihaip@secundatv.ro

P.S. Asupra răspunsurilor DNA la întrebările referitoare la dosarele penale având ca subiect corupția din Apa Nova-VEOLIA vom reveni  într-un articol separat, după ce vom obține punctele de vedere de la reprezentanții companiei Apa Nova, VEOLIA și al noului primar genereal al Capitalei, Nicușor Dan.

Click aici pentru a asculta ce a spus Cozmin Gușă la DCNews.

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version