Gata, s-a rezolvat și cu viitorul primar general al Capitalei! Ca să nu zicem 100%, că nu suntem în dictatura lui Putin, Domnul Nicușor Dan are asigurat, practic, un nou mandat de edil șef al Capitalei. (Așa că, în glumă, întrebăm: „De ce mai cheltuim banii pe alegerile de primar general?!)

Pai, cum așa?! Iată cum: liderii coaliției împotriva firii, PSD-PNL, i-au spus adio chirurgului imposibil de bogat cu salariu de la stat și au decis ca reprezentatul serviciului secret al Marinei Militare, Doamna Gabriela Firea-Pandele din partea PSD, și interfața fostei Securități infiltrate în SIE, Domnul Sebastian Burduja din partea PNL, să fie contracandidații lor pe liste separate împotriva actualui primar general, Domnul Nicușor Dan și a Mișelului Piedone.

Dacă este să ne luăm după sondajul publicat de Domnul Dan, Mișelul Piedone ar fi votat de 41% dintre bucureșteni, cu 5 procente mai puțin decât actualul edil-șef!

Iar dacă punem la socoteală că Doamna Pandele poate să ia voturi doar de la Mișelul Piedone, în timp ce Domnul Burduja doar de la nehotărâții nestalgici după vremurile comuniste, putem concluziona că, atât candidatul PSD, cât și cel al PNL abia vor atinge scorul partidelor; adică mult sub cele deținute de Domnul Dan și Mișelul Piedone.

Mișelul Piedone – „Gura păcătosului adevăr grăiește!” (sursa foto: captură de ecran(

Apoi, ar mai fi ceva de semnalat: această ciudată candidatură a Mișelului Piedone. Un om de o calitate execrabilă, un mincinos depășit doar de „Batistuța Pafumată”, un om de nimic cu o notorietate mai ceva ca a Domnului Goe, fără de partid și fără Dumnezeu, primarul care a semnat existența unui club care a produs catastrofa „Colectiv”! Dar acest criminal moral, care calcă pe cadavre și este adorat de unii bucureșteni îndepărtați total de bunul-simț si de minima decență, are un spate major, așa cum l-a avut Vanghelie: celebrul serviciu secret „Doi și-un sfert” al Ministerului de Interne.

O să spuneți că din ce scriu rezultă că trăim într-o „Teorie a Conspirației”. NU, nu trăim! Este total falsă această idee. De ce e falsă? Pentru că este realitatea românească. După ’89, toate serviciile externe importante, cât și cele românești au uneltit pentru a pune mâna pe anumite industrii și a plasa „oamenii lor” în punctele-cheie din instituții și partide. Iar acum, aceste servicii secrete se bat pentru domenii, pe stategie de stat și pentru banii noștri prin intermediul guvernelor.

Evident că apare întrebarea „Dar Nicușor Dan de ce serviciu secret aparține?” După cum stau lucrurile, pare că este pur și simplu un cetățean obișnuit. Este, dacă vreți, excepția care confirmă regula. Pentru că, în democrație, ideal este ca poporul să creadă că e liber să decidă cine îl conduce, că unicul lui vot contează cu adevărat! Pentru că, altfel, la urne s-ar prezenta un număr infim de oameni, cei aleși NU ar avea nicio reprezentare iar ideea de democrație ar fi spulberată!

Or, așa cum ne-a explicat în perioada prohibiției cât se poate de clar șeful mafiei americane, Lacky Luciano, „ca să facem afaceri în afara legii și să ne putem proteja cu ajutorul legilor și a Constituției trebuie să luptăm cu toate forțele ca țara să fie DEMOCRATICĂ”. Și a dat chiar un exemplu capital: a ordonat uciderea mafiotului rebel Dutch Schultz, care dorea ca în America să nu fie democrație, ci anarhie!

Mafiotul Dutch Schultz

Întorcându-ne la oile noaste, în acest caz care este răspunsul la întrebarea „De ce au renunțat serviciile secrete la această funcție principală?”. Spre surpriza voastră, așa după cum este legea, un primar independent este captiv, dependent de consiliul local. Este lăsat să facă doar afaceri legale de infrastructură. Iar la nevoie, în proximitatea lui sunt plasați „oamenii lor” ,care fac și desfac în numite domenii, în anumite momente.

Iar în cazul Capitalei, pentru a prospera afacerile de grup interlop, cele 6 sectoare au nevoie de infrastructură ce este în fieful Primăriei Generale. Odată infrastructura realizată în anumite zone de dezvoltare, adevăratele afaceri subterane se fac prin intermediul primarilor de sector. De aceea serviciile secrete au lăsat funcția de primar general la mâna bucureștenilor. Așa se explică cum anumite servicii secrete – românești sau străine – se luptă să-și pună „oamenii lor” în primăriile de sector.

ERATĂ

Domnul Goe – se va citi Domnul Cozmin Gușă

Domnul „Batistuță Parfumată” – se va citi Domnul Rareș Bogdan

Mișelul Piedone – se va citi Domnul Cristian Popescu Piedone

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version