Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

PARLAMENT: Revenirea la majorarea cu 40% pensiilor, marți la vot în plenul reunit / 

Breaking News:
 

FOTOGRAFIE! Natură Udă & Afumată cu miniștrii Cabinetului Orban!

Iohannis și-a băgat spionul în Separeul Guvernului Orban!

În vreme de Pandemie COVID-19, pe lângă înmormântări s-au ținut și sindrofii, petreceri și chiar zile onomastice – mai ales de către cei care fac parte din elita țării.

În presă circulă vorba că „O fotografei face cât o mie de cuvinte”, expresie inspirată din zicerile marelui Napoleon: „Ziarele ostile sunt mai de temut decât o mie de baionete”.

Astăzi, SECUNDA vă prezintă o fotografie care circulă în spațiul virtual.

Ce este interesant la această imagine, pe care o găsiți la finalul „picăturii”? Iată câteva informații de detaliu – fără supărare, cu prietenie:

 • Petrecerea are loc în biroul ministrului Transporturilor, Lucian Bode; e un fel de Separeu în care portul măștii este Stric Interzis;
 • Alături de ministrul Bode – care stă în capul mesei, cum ar veni -, se mai găsesc alți șase mari șefi din fruntea statului, fără pereți de plexiglas între ei;
 • Ludovic Orban, premier, fumează într-un spațiu închis cu mai mult de doi pereți – ceea ce îl face pasibil de amendă fără discuții! Pare absorbit de ideile geniale care se emit la masa bogată. Tace! De ce tace? Pentru că e singurul care s-a prins că în Separeu este un spion – al lu’ Sasu;
 • Virgil Popescu, ministrul Economiei, se bucură atât de ce se spune, cât și de un pahar plin cu Single Malt;
 • Raluca Turcan – o Barbie uzată, dar vicepremier -, ne arată, prin masca de la gât purtată pe post de eșarfă, că petrecerea are loc în vreme de Pandemie COVID-19. Îi mulțumim!
 • Bogdan Aurescu, spionul lui Iohannis, trage din trabuc respectând pe jumătate ordonanțele militare: are mănuși! Categoric, pentru că fumează într-o cameră cu mai mult de doi pereți, Bogdănel trebuie amendat, ca să nu se simtă discriminat șeful său ierarhic!
 • Piciorul din stânga imaginii, de sub masa ministrului Bode, este stângul ministrului de Interne, Vela. Din cauză că în separeu era curent, „restul” corpului a fost împins în afara cadrului fotografiei!
 • „Pozarul”, ministrul care a făcut această fotografie-document, este sursa noastră și nu o divulgăm chiar și în fața judecătorilor. Preferăm să facem pușcărie decât să renunțăm la „protecția surselor”!
 • Legat de „POZAR”: sunt unii trădători care spun că ar fi Ionel Dancă. SECUNDA neagă 99,99% informația!
 • S-a discutat până în zorii dimineții, NUMAI, dar NUMAI despre ce măsuri trebuie luate în viitor pentru ca economia României să pornească, începând cu data de 1 iunie, ca din pușcă!
 • S-a discutat despre situația dramatică de la TAROM (link aici), a fost momentul când Bode a turnat „visichi” în pahare, într-o veselie generală ușor de imaginat;
 • S-a pus în discuție și problema șefilor  TURBAȚI de la CEC (link aici), care au concediat dintr-un foc 23 de angajați din Orașul Martir Timișoara; aici, piciorul stâng al lui Vela a intrat în fibrilație de i-a sărit pantoful direct în poala Ralucăi, perforându-i liberalei pantalonii Gucci de 1.000 de parai;
 • NU s-au spus glume, nu s-a făcut schimb de poze porcoase pe telefon via WhatsApp, nu l-au bârfit pe Rareș Bogdan și nici nu l-au vorbit de rău pe sasul Iohannis;
 • La final, Turcan a strâns sticlele de pe masă, a golit scrumierele, și-a pus masca și a dat cu mătura. Din orgoliu, „Barbie” NU a dat și cu mopul!
 • A doua zi, Raluca a fost înjurată în lipsă, de Bode, când ministrul a revenit în birou. Din cauza vârstei, Barbie uitase să stingă lumina și să „airisească” Separeul Guvernului Orban!

Iată fotografia:

P.S. În cazul în care am greșit vreun personaj, anunțăm public că SECUNDA oferă GRATUIT spațiu editorial pentru rectificările semnalate de către cei prezenți. Noi iubim libertatea de exprimare!

169 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv