Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Episodul 21, Armaghedonul CEC. Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei au distrus Sucursala Timișoara dând afară 23 de angajați!

Cine „manageriază” 220 de milioane de euro din CONTUL CEC Bank care poartă denumirea de „Rezultatul reportat reprezentând profit nerepartizat”?
În ce conturi pleacă acești bani publici care nu sunt distribuiți nici ca dividente pentru stat, nici nu sunt folosiți pentru capitalizarea CEC? Cu ce dobândă? De aici s-a împrumutat Cîțu cu “acea” dobândă real negativă?

De ce au concediat, dintr-un foc, cei ȘAPTE MAGNIFICI 23 de salariați? Pentru că unii dintre ei au avut curajul să informeze opinia publică despre ilegalitățile și comportamentul inuman practicat de șefimea CEC Bank.

Prin concedierea colectivă și retrogradarea Sucursalei Timișoara, grupul mafiot Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei vrea să transmită PATRU mesaje:

 • CEC Bank este FEUDA noastră și nici măcar BNR sau SRI nu ne poate atinge;
 • Cine mai dă informații presei va păți la fel: toți angajații vor fi pedepsiți prin decimare.
 • NU ținem cont de legislație, NOI facem legea în CEC Bank;
 • Cine e cu noi va fi protejat, cine nu, va fi concediat.

Pe cei ȘAPTE ZEI cu salarii de câteva ori mai mari decât cel al președintelui NU-i interesează ca CEC să facă profit și să se impună ca bancă pe piața românească – vezi cazul Timișoarei unde au distrus Sucursala. NU!

Pe cei ȘAPTE MAGNIFICI îi interesează ca să NU se afle cui și de ce dau ei credite neperformante de sute de milioane de euro și cum primesc mită de la arabi.

Și, ca să NU se afle cât de mare este CORUPȚIA la nivelul conducerii, cei ȘAPTE ȘEFI ne arată că sunt în stare să distrugă CEC Bank. Au început cu Sucursala Timișoara și și-au focusat privirea pe o sucursală din București.

Șefimea CEC, prime „babane”
cu acordul lui Cîțu!

În 18 mai, în plină Pandemie COVID-19, șefii CEC Bank le-au trimis la Timișoara, Oraș Martir, pe Ana-Maria Jecan și Ina Gherghel să înainteze 23 de preavize!

Simultan, cei ȘAPTE MAGNIFICI – Bogdan Neacșu, Lucica Popa, Mirela Iovu, Cristian Nae, Elena Huțanu, Laura Mihai și Ioana Onofrei – își împărțeau bonusurile de zeci de mii de euro pe anul 2019, precum și prime de Paști pe anul acesta, de 10.000 de euro – cum este cazul lui Neacșu -, în plină Pandemie COVID-19.

Iar acest atac mârșav asupra banului public se petrece sub ochii premierului Ludovic Orban, ai ministrului de Finanțe Florin Cîțu și ai Secretarului General al Guvernului, Antonel Tănase.

Antonel Tănase – Secretarul general al Guvernului Orban și șef al PNL Sector 3, cea mai proastă organizație liberală

Grupul mafiot și protecționiștii

Tandemul Neacșu & Nae este protejat de șeful PNL Sector 3, Antonel Tănase, care este și Secretarul General al Guvernului (SGG), omul de casă al premierului Orban.

Mirela Iovu este protejata europarlamentarului Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și omul de casă al președintelui Iohannis.

Lucica Popa face parte din vechea gardă a DIE, transformată după ’89 în SIE.

Laura Mihai este placa turnantă a banilor negri! „Barbie” CEC știe să distribuie!

Elena Huțanu și Ioana Onofrei sunt cozile de topor folosite împotriva angajațiilor curajoși din CEC Bank.

Timișoara, 17 decembrie 1989

Păcat de sângele vărsat!

Mai mult de jumătate dintre cei 23 de angajați destituți au ieșit în stradă, în Decembrie ’89, pentru a aduce Democrația în România.

Pentru ce? Pentru ca tinerii precum Bogdan Neacșu, Cristian Nae și Laura Mihai sau bătrânii ca Lucica Popa, Mirela Iovu, Elena Huțanu și Ioana Onofrei să poată trăi liberi și să muncească fără să le mai fie frică de Securitatea lui Ceaușescu.

Și ce s-a întâmplat după 30 de ani, în vreme de Pandemie COVID-19, sub conducerea unui Guvern liberal? Acești „tineri & bătrâni” ajunși șefi peste banca de stat CEC i-au concediat EXACT pe cei care le-au netezit drumul – printre gloanțe și sânge – spre bunăstare și putere! Iată cât cinism și lipsă de moralitate sălășluiește în caracterele celor ȘAPTE ZEI de la CEC.

Prin decizia lor de sorginte stalinistă, Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei:

 • au concediat colectiv 23 de angajați,
 • au declasat Sucursala Timișoara,
 • au desființat departamentele Analiză-Credit, Operațiuni și Monitorizare,
 • au lăsat agențiile din Timișoara doar cu vânzările și ghișeele,
 • toate operațiunile au fost transferate la Centrala București.
Cei ȘAPTE MAGNIFICI: Bogdan Neacșu, Lucica Popa, Mirela Iovu, Laura Mihai, Cristian Nae, Elena Huțanu și Ioana Onofrei

Răzbunarea turbaților!

Știm că, de peste trei luni, șefimea CEC a pornit o vânătoarea împotriva celor care furnizează informații cotidianului online SECUNDA. Iar în prima linie l-au pus pe Șeful Securității Interne CEC, stimabilul Răzvan Grigorescu pe care l-au destituit din cauza “rezultatelor slabe”!

Sunt interceptate mesaje, se urmărește la secundă postările pe rețelele de socializare – cine face postări este atenționat să șteargă mesajul „că face rău CEC Bank și…” -, un atac ordinar la libertatea de exprimare.

Vă oferim mai jos confirmarea MOTIVULUI REAL care a stat la baza deciziei celor ȘAPTE ȘEFI CEC – Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei – de a distruge Sucursala Timișoara:

 • eliminarea angajaților care au făcut dezvăluirile.
 • Și cum nu au aflat cine a fost, au concediat 23 de oameni.

Confirmarea stă în frazele transmise celor 23 de concediați de către Ana-Maria Jecan, adjuncta lui Huțanu și Ina Gherghel, adjuncta lui Nae:

 • Pentru că așa vrem noi;
 • Secundele voastre la CEC s-au terminat;
 • Așa vor păți toți cei care cred în secundele vieții;
 • Aveți destule secunde să vă alegeți ce vă place;
 • Hai să vedem unde vă angajează SECUNDA!

Evident, există scriptic și motivele concedierii colective: restructurarea și declasificarea Sucursalei Timișoara. Ei, bine, în acest caz, se pune problema dacă s-au respectat etapele prevăzute în legislație.

Dacă vorbim despre concedierea unui salariat, atunci trebuie parcurse următoarele etape:

 1. Atenționare
 2. Avertisment
 3. Amendare
 4. Concediere

Cum este absurd să vorbim despre abateri grave ale celor 23 comise SIMULTAN și BRUSC, se observă că s-a trecut direct la ultima etapă, a concedierii.

Așadar, vorbim despre o ÎNCĂLCARE grosolană a legilor. Iar Onofrei, președinta Sindicatului, nu a intervenit nici măcar formal.

Cu bocancii, ca în ’89

Cât privește eventualele abateri disciplinare constante ale angajaților sau rezultatele slabe înregistrare în ultimii ani de Sucursala Timișoara – și care pot duce la restructurare – se fac vinovate TREI persoane:

 • Cristian Nae – ca șef al Rețelei CEC;
 • Costi Vartolomei – ca șef al Sucursalei și apoi al Zonei Vest;
 • Mia Bogojel – ca șef de două luni a Sucursalei.

Ce s-a întâmplat cu cei trei, după decimarea și declasificarea Sucursalei Timișoara?

 • Nae a rămas director al Rețelei și a primit o primă consistentă;
 • Vartolomei a rămas șef peste Zona Vest, cu același salariu;
 • Bogojel a rămas șefa Sucursalei decimate și declasificate, cu același salariu!

Așadar, unde este legalitatea destituirii celor 23 de angajați și declasificarea Sucursalei Timișoara, dacă PRINCIPALII vinovați au fost păstrați în funcție, cu aceleași salarii, ba au primit și câte o primă?!

Cei ȘAPTE MAGNIFICI CEC – Neacșu, Popa, Iovu, Nae, Huțanu, Mihai și Onofrei – au intrat cu bocancii în viața unor oameni care au avut o singură “vină”: să arate ilegalitățile comise de către cei care conduc destinele CEC Bank.

Dacă vă întrebați cum de este posibil ca la o societate bancară deținută 100% de stat, cu un Consiliul de Administrație alcătuit din angajați ai Ministerului de Finanțe, cu un ministru, Cîțu, și un premier, Orban, PNL-liști, vă oferim un răspuns:

Un grup mafiot a pus mâna pe CEC Bank și a transformat banca de stat în propria FEUDĂ. Membrii grupului mafiot sunt:

 • Bogdan Neacșu – director general
 • Lucica Popa – prim-vicepreședinte
 • Mirela Iovu – vicepreședinte
 • Cristian Nae – director Rețeaua CEC
 • Laura Mihai – director Credite Mari
 • Elena Huțanu – director Personal
 • Ioan Onofrei – președinte Sindicat

CONTUL conturilor din CEC Bank

La finalul acestui episod vă oferim o INFORMAȚIE de câteva sute de milioane de euro, despre care au habar, pe lângă Bogdan Neacșu, Lucica Popa și Mirela Iovu, alți patru inițiați, și anume:

 • Mugur Isărescu – președintele BNR
 • Florin Cîțu – ministrul Finanțelor
 • Ludovic Orban – prim-ministru
 • Klaus Iohannis – președintele României

Iată informația care este TABU în televiziuniile din România:

 • De mai mulți ani – mai precis din 2015 -, CEC nu a distribuit dividente statului în anii în care a avut profit;
 • Suma s-a adunat și a ajuns la peste 220 de milioane de euro;
 • CEC NU s-a capitalizat cu aceste sute de milioane de euro;
 • Cele 220 de milioane de euro au fost depuse într-un CONT ce poartă denumirea de „Rezultatul reportat reprezentând profit nerepartizat”.

De ce ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, nu scoate o vorbă despre sutele de milioane de euro din CONTUL „Rezultatul reportat reprezentând profit nerepartizat”?

De ce nici măcar guralivul fost ministru de Finanțe al PSD, Teodorovici, sau marele penal Vâlcov nu au scos la lumină CONTUL CEC – „Rezultatul reportat reprezentând profit nerepartizat”?

Să fie vorba despre bani pentru partid?! Iar acum a venit timpul ca țeava să se scurgă în curtea PNL?

VA URMA

Citiți și alte episoade…

Episodul 20, Armaghedonul CEC. NAE are FEUDĂ! Neacșu și Cinteză îl protejează!
Episodul 19, Armaghedonul CEC Bank. DOCUMENT! Neacșu a încasat o Nesimțită Primă de Paști de 10.000 de euro!
Episodul 18, Armaghedonul CEC. Mirela Călugăreanu are o sinecură de 100.000 de euro din bani publici!
Episodul 17, Armaghedonul CEC. Rapoartele lui Chelu: Șefi de filială comit abuzuri în formă continuată!
Episodul 16, Armaghedonul CEC. DOCUMENTE. Rapoartele directorului Chelu de la Antifraudă, bombă cu fitil penal!
Armaghedonul CEC nu există la Antena 3! În schimb, Hellvig, Coldea și Goga&Pintea transmit MESAJE!
Episodul 15, Armaghedonul CEC. O făcătură de AUDIT pentru salvarea binomului Vartolomei & Bogojel!
Epsiodul 14. SECUNDA, în numele regretatului Bota, a oferit ajutorul umanitar solicitat de Onofrei. Așteptăm DONAȚII și din partea șefimii CEC!
Episodul 13. Angajații CEC Timișoara vorbesc liber despre Vartolomei, Bogojel, Ciolocoi, Cionca, Tașcă, Idu, Stănoiu și Sas!
Episodul 12, Armaghedonul CEC. Zi de zi, Onofrei și Zaharia devalizează Fondul Sindicatului CEC!
Episodul 11, Armaghedonul CEC. Lichelismul și lăcomia sindicalistei Onofrei
UPDATE! Liviu Bota a încetat din viață. Episodul 10. Armaghedon CEC: Năucitoarele întrebări adresate lui Nae „Hărțuitorul”

Episodul 9. Pentru Neacșu, Popa și Nae: Scrisoarea lui Bota care a declanșat Armaghedonul CEC!
Episodul 8, Armaghedonul CEC. Debandadă și amenințări la banca de stat aflată sub protectoratul lui Neacșu!
Episodul 7. DOCUMENTE! Mavrodin și Neacșu încalcă legea ca să-i protejeze pe corupții din CEC!
Episodul 6. DOCUMENTE CEC! Incredibila avere dobândită de Lucica Mihaela POPA numai din BANI PUBLICI: 6,8 milioane de lei!
Episodul 5. NESIMȚIRE pe bani publici! Leafă 30.000 de euro pe cap de șef de CEC!
Episodul 4. DOCUMENTE! „Mucoasele” spulberă ingineria financiară a „zeilor” CEC!
Episodul 3. Primarul Popa și afaceristul Dunca sunt implicați în conjurația creditului de 4 milioane de euro de la CEC!
Episodul 2 – Armaghedon CEC! Prin Vartolomei, și Timișoara e cu Nae „Hărțuitorul”
Episodul 1. Armaghedon cu hărțuiri sexuale și corupție, la CEC!
1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv