Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:
De sărbătoarea Marii Uniri, TVR1 și-a permis să transmită un interviu tendențios, care s-a dorit moralist

Ion Țiriac: Politicienii corupți, în frunte cu Dragnea, trebuie amnistiați!

A început Olimpiada Salvării Politicienilor Penali! Ion Țiriac este Portdrapelul!

Pe 2 decembrie 2018, la exact 100 de ani și o zi de la Marea Unire, Televiziunea Română a transmis pe canalul TVR1 un interviu luat de Claudiu Lucaci lui Ion Țiriac.

“Ion “Mustață” Țiriac, din mâna căruia televiziunile, prin intermediul unor jurnaliști obedienți, îi ciugulesc din mână directivele manipulatoare ce se doresc vorbe de duh, pline de moralitate, a aruncat în capul românilor decenți și plătitori de taxe și impozite toate relele care au cotropit România în ultimii 28 de ani.

Despre politicienii corupți, Ion Țiriac a vorbit numai de bine și a SOLICITAT salvarea lor prin AMNISTIE!

Claudiu Lucaci și Ion Țiriac

Așa cum v-am obișnuit, la finalul textului puteți viziona – dacă aveți nervii tari – interviul luat de Lucaci lui Țiriac.

SECUNDA vă supune atenției, prin intermediul fotografiilor și a constatărilor punctate pe burtieră, mesajele transmise de Ion Țiriac poporului român:

Foto 1. Ion Țiriac consideră că poporul este cel care NU vrea dezvoltarea, NICIDECUM politicienii lacomi – care au furat în ultimii 18 ani peste 520 de miliarde de euro!

De fapt, circa 10.000 de INIȚIAȚI, printre care și Ion Țiriac, au spoliat bugetul cu peste 500 de miliarde de euro în ultimii 18 ani.

Foto 2. Ion Țiriac ne bagă pe toți în aceeași oală lipsită de patriotism

“Mustață” este cel mai bun exemplu de “așa NU” pentru confirmarea afirmației moraliste: el a primit de la statul român multiple platforme, dar fiind LACOM, a uitat să dea înapoi și a continuat doar să ceară!

Foto 3. Ion Țiriac spune că poporul NU plătește taxele și impozitele. FALS! Bugetul se sprijină pe taxele și impozitele plătite de popor, în special de omul de rând.

De fapt, Țiriac vorbește despre sine: se știe că toate firmele controlate de el evită, prin diverse inginerii financiare, să plătească taxele și impozitele, așa cum o fac alte companii similare conduse tot de români, dar care NU beneficiază de protecție.

Foto 4. Ion Țiriac ne consideră vinovați pe toți că NU am făcut autostrăzi și altele

Țiriac aruncă vina exclusivă a politicienilor pe toată țara, de parcă toată țara a fost la putere, NU circa 500 de politicieni varani, care au făcut parte din Organizații de spoliere a banului public – așa cum face parte el.

Foto 5. Ion Țiriac introduce în discuție falsa CREȘTERE de salarii, la fel a procedat PSD

Diferența? Țiriac o îmbracă sub o formă morală – datoria de a da înapoia aproape toată CREȘTEREA, sub motivul că așa devii conștient de necesitatea unui buget mare.

Foto 6. În tot interviul, Ion Țiriac a culpabilizat poporul, considerându-l vinovat NU de faptul că a adus pușcăriași la putere, ci căs-au aflat la putere și au furat!!!

Adică, TOȚI ROMÂNII sunt HOȚI! Este exact teza PSD!

Dacă Țiriac i-ar fi nominalizat ca hoți pe Iliescu, Năstase, Tăriceanu, Ponta, Dragnea – și acum Dăncilă -, ar fi însemnat că scuipă unde a lins – ceea ce nu se face în lumea ONORABILILOR!

Foto 7. Și aici Ion Țiriac reia o teză dragă PSD, și anume că politicienii români nu sunt mai puțin corupți decât cei din alte țări.

Dar uită să spună că acei corupți lasă în urma lor dâre adânci în economia și infrastructura țării lor, NU spoliază toți banii!

Foto 8. Aici, Ion Țiriac vorbește în cunoștință de cauză.

Personal, Ion Țiriac a primit de la stat diverse societăți comerciale, pe care le-a făcut praf și pulbere: le-a falimentat, le-a vândut la fier vechi și apoi a construit blocuri, cerând sume imense pentru apartamente – între 120.000 și 180.000 de euro. Între timp, după ce a văzut că nu vrea nimeni să dea atâta bănet pentru un apartament în afara Bucureștiului, lacomul Țirac a coborât prețul, de la 1.800 Euro/mp la circa 750 euro/mp!

Cel mai bun exemplu îl găsim pe Șoseaua Chitila, în perimetrul fostei fabrici de ceramică.

Foto 9. Ion Țiriac duce în derizoriu hoțiile guvernanțiilor și ale politicienilor, amintind și de procesul lui Dragnea: angajezi femei de serviciu – adică faci un bine unor familii sărace – și te trezești cu dosar penal.

Foto 10. Este momentul când Ion Țiriac minte cu nerușinare, afirmând că atât de mult i-a plăcut discursul lui Dăncilă ținut în Parlamentul European, încât l-a vizonat de 10 ori. Da, exact de 10 ori!

Țiriac o consideră pe Dăncilă un lider vertical!

Foto 11. Ar fi fost culmea ca Ion Țiriac să nu sară în apărarea multinaționalelor.

Nimic despre faptul că aceste multinaționale – fie ele bănci sau fonduri – EXPORTĂ banii produși de români, pe teritoriul României, pentru firmele-mamă din străinătate.

La exact 100 de ani de la Marea Unire, “patriotul” Țiriac ne spune să lăsăm multinaționale să exporte profitul – așa cum face și el – fără să plătească taxele aferente în România.

Foto 12. Da, trebuie respectate legile și Constituția, dar nu de politicienii sau de afaceriștii veroși cum este Țiriac.

Mesajul este pentru președintele Ionannis – să nu se mai opună la propunerile Alianței PSD+ALDE cu UDMR în coadă, să fie un simplu conțopist!

Și, evident, doar “prostimea” trebuie să se supună legilor și Constituției – nu și ONORABILII INIȚIAȚI.

Foto 13. Ion Țiriac aruncă „pe sticlă” o altă temă dragă politicienilor penali: NU pot să lucreze pentru țară din cauză că procurorii nemernici le fac dosare penale pentru orice decizie – evident, dosarele fiind considerate politice.

Marele cunoscător Țiriac uită să spună însă că sutele de miliarde de euro furate din bugetul României NU s-au volatilizat singure.

Și mai uită că multe dosare penale au fost confirmate în instanță iar hoții, cu ajutorul politicienilor, NU au returnat banii furați.

Iar după această afirmație, a venit și cireașa de pe tortul oferit ofrandă de Țiriac lui Dragnea & Co…

Foto 14. Finalul interviului este de-a dreptul GRANDIOS pentru politicienii penali. Ion Țiriac cere, nici mai mult, nici mai puțin, AMNISTIEREA politicienilor hoți, ca să se termine odată această poveste!

Cu alte cuvinte, Ion “Mustață” Țiriac consideră că ce a fost furat rămâne bun furat.

Doar tot Țiriac ne-a spus, răspicat: “Între un prost și un hoț eu aleg hoțul!”

Citiți și… FRAUDA EADS

Concluzie pertinentă

În interviul condus execrabil de ditamai șeful Direcţiei Ştiri a TVR, Claudiu Lucaci – și-a lăsat invitatul să umilească poporul, să transfere responsabilități și să mintă -, Ion Țiriac a trimis mai multe mesaje – unele subliminale – în favoarea politicienilor corupți și în defavoarea omului cinstit care, timp de 28 de ani, și-a plătit taxele și impozitele.

Ba, mai mult, Țiriac îi consideră tot pe acești oameni vinovați de starea în care se află România! Iar el și politicienii corupți trebuie amnistiați, evident fără să returneze vreun ban din ce au furat timp de 28 de ani!

Dacă coroborăm toate semnalele transmise de Ion Țiriac, rezultă un singur motiv care a dus la acest sinistru interviu difuzat de TVR1: Ion Țiriac și Organizația din care face parte VREA de la Guvernul Dăncilă o sinecură de câteva sute de milioane de euro! Care poartă numele de cod “Amnistia OUG”!

Pentru interviul de pe TVR1 click aici…
1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv