Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

PARLAMENT: Revenirea la majorarea cu 40% pensiilor, marți la vot în plenul reunit / 

Breaking News:
 

Leonid Tica îl înjură grosolan pe Barna (USR), la 9 luni după ce l-a propus președinte al României!

ȚEL! Milioane de oameni și-au pus speranța în USR. Și milioane de oameni au votat USR pentru fotoliile de parlamentari și consilieri locali și județeni. Iar cu ocazia alegerilor prezidențiale din 2019, 1.384.450 de români au pus ștampila pe Dan Barna ca să ajungă președintele României.

Dan Barna în format Kojak

DECĂDERE! Se știe că USR este un partid virtual, care depinde foarte mult de mesajul difuzat pe rețelele de socializare și pe tv. Având puțini membri cu carnet de partid, USR se luptă să treacă pragul lui 20%. Din nefericire pentru USR, cel mai recent sondaj IMAS arată că doar 10,8% dintre românii cu drept de vot i-ar mai „ștampila” pe „habarniști”.

REALITATE. Motivele decăderii USR în „mentalul colectiv” sunt multiple: de la scandalurile interne – sub pretextul „libertății de exprimare” a unor lideri din partid care îl contestă pe Barna, la mesajele lipsite de substanță, la o inactivitate politică în vreme de pandemie, la o imagine proastă a liderilor USR în frunte cu Barna etc.

SPERANȚĂ. Dar indiferent de motive, indiferent de luptele interne, românii au sperat că USR va veni cu o „Altfel de Politică!” 

DEJECTĂ. Indiferent de activitatea lui Barna în fruntea USR, limbajul dialogului trebuie să fie decent și constructiv. Din nefericire pentru mișcarea USR, limbajul folosit de unii membri ai „partidului care vrea să salveze România” atunci când vor să-l atace pe Dănuț este, deseori, infect.

PROPAGANDĂ. Leonid Tica, membru fondator al USR, este un tânăr care a muncit pentru ca Petiția USR „fără penali” să prindă aripi; a lucrat pentru ca Dan Barna să ajungă președinte!

Leonid Tica îl girează pe Dan Barna

OPAC. NU e clar de ce, în ultima vreme, Leonid Tica este supărat pe Dan Barna. NU e clar dacă Leonid Tica postează pe rețeaua internă a USR, „Poiana lui Iocan”, inclusiv atunci când este beat mangă. NU e clar dacă Leonid Tica are în bagajul literar doar cuvinte belicoase. NU e clar…

UMILINȚĂ. Dar e FOARTE CLAR că astăzi, 30 aprilie, după ora 15.00, Leonid Tica a avut o “reREVELAȚIE” politico-sexuală! Și, după ce în urmă cu 9 luni îl susținea necondiționat pe Dan Barna și muncea pentru liderul său ca să-l facă președintele României, Leonid Tica a „comis” pe “Poiana lui Iocan” o postare umilitoare pentru el, ca fondator al USR. Iat-o:

Leonid Tica și „urările de bine”. La ora publicării “picăturii” postarea lui Tica făcea carieră în Poiană!

EFECT. De ce oare cei care coboară sub centură dialogul cred că sunt spirituali, sarcastici și simpatici? SECUNDA așteaptă un răspuns de la Leonid Tica, pentru a înțelege motivele care au generat o ură față de Barna demnă de „ciuma roșie”. De asemenea, așteptăm un comunicat și din partea „sărbătoritului” – poate Barna nu refuză cadoul!

POTENȚĂ. USR înseamnă pentru români „drumul nou”. Dar se vede treaba că fondatori ca Leonid Tica NU au înțeles această dorință a românilor ca țara să fie pusă pe un drum construit din idei și fapte bune – fără dejecții. E greu să pavezi un drum cu spirit și nu cu jargou? Se pare că DA, e greu pentru Leonid Tica! Pentru că fondatorul USR NU este la prima postare de acest fel!

CONFUZIE. Atunci când vorbim despre „fondatori”, ne gândim la oameni de înaltă probitate profesională, la oameni de valoare, cu idei, la oameni buni de pus la rană! Dar dacă fondatorii se dedau la astfel de replici suburbane, atunci ce să mai înțeleagă omul de rând, ce să mai aștepte românul de la „iobagii” de pe tarlaua USR?!

31 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv