Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:
Episodul 1. O analiză pentru specialiștii în strategie, servicii secrete și geopolitică

ROMÂNIA! BAZĂ MUSULMANĂ perfectă pentru serviciile secrete subordonate dictatorului Erdogan

FOTO! Primele imagini cu viitoarea Moschee, un veritabil paravan militar, ce va fi construită în București!

Prin intermediul fostului premier Victor Ponta, care a oferit GRATUIT Muftiatului Cultului Musulman din România 11.000 de metri pătrați în București, dictatorul turc Erdogan pune un bocanc cu ținte în România – o mișcare magnifică în plan geostrategic al actualului sultanat de la Ankara. Pe uriașa suprafață de teren oferită de Ponta lui Erdogan – de parcă România era ograda personală a lui Victor Viorel Ponta agent acoperit – inevitabil va fi construită o Mare Moschee – așa ne anunță Fundația DIYANET din Turcia.

Cu siguranță, campusul musulman NU va fi numai o oază de învățăminte musulmane în adevăratul sens al religiei. NU! Campusul musulman va oferi și o acoperire perfectă pentru o BAZĂ MILITARĂ a serviciile secrete subordonate dictatorului Erdogan.

Trebuie să fii un mare TRĂDĂTOR de țară ca să permiți construirea unui oaze musulmane de o asemenea anvergură și risc în inima Bucureștiului.

Oare ce favoruri bancare i-a oferit Erdogan lui Ponta de s-a ajuns la această anomalie geostrategică, ce va genera uriașe probleme de siguranță națională?
Dictatorul Erdogan și agentul acoperit Ponta
Paravanul lui Erdogan

După spusele Fundației DIYANET,  Marea Moschee va fi înconjurată de un complex compus din: salon multifuncțional, bibliotecă, săli de conferințe, cantină, locuințe de serviciu, camere pentru oaspeți, local pentru tineri și centru fitness!!!

Adică, o BAZĂ MILITARĂ perfectă pentru serviciile secrete subordonate dictatorului Erdogan. Rămâne de văzut dacă la sfârșitul anului 2017, așa după cum ne anunță Fundația DIYANET, primărița Firea, primarul Tudorache și mulțimea de consilieri locali și generali vor semna documentele pentru ca acoliții dictatorului Erdogan să-și consturiască BAZA în inima României, țară membră UE – o uniune creștină!

Repet: trebuie să fii foarte prost ca să nu vezi uriașa greșeală geostrategică și de securitate națională prin faptul că i se oferă dictatorului Erdogan posibilitatea să-și construiască o BAZĂ MILITARĂ în “spatele” unui campus musulman!

Este de notorietate că bisericile, catedralele sau moscheele au fost/sunt folosite de serviciile secrete, de guvernele dictatoriale și de organizațiile teroriste drept PARAVAN pentru acțiunile lor de strângere de informații, de ascundere a unor urmăriți naționali sau internaționali, de transfer al fondurilor financiare, de placă turnantă pentru viitoarele asasinate politice sau acte teroriste asupra cetățenilor care plătesc taxe și impozite! Istoria este plină de astfel de cazuri, Și va mai fi!

SECUNDA solicită public ca problema ridicării în București a unui campus musulman de o asemenea anvergură și risc să fie discutată în CSAT! Iar cele ȘAPTE servicii secrete din România să prezinte în CSAT, fiecare în parte, un RAPORT cu privire la riscurile generate de planul dictatorului Erdogan. Iar un REFERENDUM ar fi o propunere democrată!

Vreau să văd ce cunoscut analist politic, ce respectat analist de strategie și geopolitică va avea curajul să spună PUBLIC că NU avem dreptate când afirmăm că acest campus musulman pe care vrea să-l ridice dictatorul Erdogan NU va fi și o BAZĂ a serviciilor secrete fidele “sultanului” de la Ankara și NU reprezintă un risc uriaș pentru siguranța națională a României și a UE!

Tudorache și Firea
Construirea bazei lui Erdogan stă în semnăturile pesediștilor Firea și Tudorache

Vă reamintim că în 27 mai 2015, Guvernul PSD condus de Victor Ponta a dat cu titlul gratuit, printr-o Hotârare, aproximativ 11.000 mp către Muftiatul Cultului Musulman din România pentru a se construi o moschee de circa 1.500 de locuri, pe Bulevardul Expoziției la numerele 22-30. 

La rândul ei, în 11 aprilie 2016, Primăria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moschee. Atunci, Primăria Sectorului 1 a atras atenția că nu va da autorizația de construire decât după ce se va aproba un Plan Urbanistic Zonal de către Primăria Generală a Capitalei.

În prezent, Gabriela Firea este primar general iar Daniel Tudorache este primarului Sectorului 1 – ambii lideri PSD ajunși pe funcții și cu ajutorul oferit în alegerile locale din 2016 de UNPR, partidul “Interesului Național”.

Bulevardul Expoziției este în zona Bulevardului Kiseleff și pornește din Parcul Herăstrău, fiind printre cele mai exclusiviste și mai scumpe zone din Capitală. Și, ca o observație nevinovată, chiar lângă moschee se va construi și sediul Marii Loji Naționale din România!!!

Conform Funației DIYANET, încă se lucrează la proiectul campusului  musulman, care trebuie finalizat până la sfârșitul lui 2017. Redăm mai jos macheta viitorului lăcaș de cult, așa cum ne este prezentată de Fundația DIYANET.

P.S. SECUNDA pune la dispoziție spațiu editorial pentru toți cei implicați sau care doresc să participe la această dezbatere națională, indiferent de religie: Este bine pentru România să se construiască în București un campus musulman – Marea Moschee?

(Va urma)

Campusul musulman – Marea Moschee!

 

 

 

 

2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv