Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Cod Portocaliu și Galben de furtuni și ploi torențiale în toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Băsescu: Cu sau fără voia lui, Iohannis i-a păcălit pe români să vină la referendum

Fostul șef de stat Traian Băsescu a declarat joi, imediat după decizia CCR de respingere a interzicerii amnistierii și grațierii corupților, că președintele Klaus Iohannis, i-a păcălit pe români, ”cu sau fără voia lui”, să vină la referendum să voteze pentru o propunere neconstituțională.

 

”Eu am atenționat că ambele întrebări de la referendum au elemente de neconstituționalitate. Nu poți să interzici amnistia și grațierea pentru o categorie și să spui  că violatorii și criminalii pot fi grațiați. CCR a luat o decizie care nu  putea fi alta. Nu poți combate fărădelegea cu încălcarea legii”, a declarat Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică la B1TV.

Întrebat dacă președintele Iohannis i-a păcălit pe români atunci când i-a chemat la referendum, Băsescu a răspuns: ”Cu sau fără voia lui, da”. El a exclus varianta ca Departamentul Constituțional de la președinție să-i fi sugerat șefului statului să formuleze întrebările de la plebiscitul din 26 mai, europarlamentarul PMP dând vina pe sfaturilee venite din interiorul PNL.

“Să se îndepărteze de Guriști de teapa lui Orban și Rareș Bogdan”

”Președintele trebuie să îndepărteze guriști de teapa lui Orban sau Rareș Bogdan (…) Există o responsabilitate uriașă  a celui care cheamă poporul la vot. Să se lepede de guriștii care n-au nimic în cap și care-i spun ”domnule președinte, noi rupem tot”. Președintele este deasupra unor guriști de doi bani”, a mai spus Băsescu.

UPDATE! CCR aruncă la coș referendumul lui Iohannis: Interzicerea grațierii sau amnistierii corupților este neconstituțională
164 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv