Traian Băsescu, fostul președinte al României, susține că este convins că Liviu Dragnea, șeful Partidului Social Democrat, nu va ajunge după gratii.

Asta însă nu pentru că ar crede în nevinovăția lui Dragnea ci pentru că este de părere că “Dragnea este intangibil. Laura Codruța Kovesi nu are cum să ajungă la el din cauza partidelor de tenis și a chermezelor la care cei doi participau împreună în perioada 2010-2014, alături de Victor Ponta, Sebastian Ghiță, George Maior și generalul Coldea”.

Băsescu spune că nu găsește alt motiv pentru care “nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lui Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. E clar! Dragnea este intangibil”.

Fostul președinte al României se declară o victimă în aceste condiții “pentru că mie mi-au verificat și resverificat toate tranzacțiile și veniturile. Au tăbărât pe mine și Parchetul General și tot felul de Comisii Parlamentare. Mi-au verificat toate tranzacțiile, până la cele mai minore, și pe ale mele și pe ale fetei mele, Ioana”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version