Marcel Ciolacu începe să se enerveze pe Cătălin Cîrstoiu, care amână în mod nejustificat să răspundă răspundă întrebărilor jurnaliștilor despre acordarea de consultații contra-cost la clinicile private ale soției sale.

„Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare politică decât domnul doctor Cîrstoiu, i-am făcut o recomandare şi direct şi prin intermediul presei. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu domnul Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru. Până când domnul doctor Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei.(…) Din punctul meu de vedere, fără să deranjez pe nimeni, trebuia să facă până în acest moment această conferinţă”, a spus Ciolacu, vineri, într-o conferinţă de presă în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite.

Premierul a afirmat că cel târziu luni va avea loc o întâlnire cu Cîrstoiu şi cu Ciucă, în care se va discuta despre acest subiect şi vor decide care este pasul următor.

 Ciolacu nu și-a ascuns iritarea: „În momentul în care devii candidat sau om politic, ai şi sfătuitori, câteodată aceştia sunt de bine sau de rău”.

Întrebat dacă, în cazul în care medicul Cîrstoiu se retrage din cursă, candidatul comun al alianţei ar putea fi un membru PSD sau un membru PNL, Ciolacu a spus: “Candidatul comun poate fi membru PSD sau membru PNL. Cred că perioada de independenţă a apus”.

Candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei a anunțat că abia săptămâna viitoare va face oconferință de presă în care să răspundă acuzațiilor care i se aduc.

Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu: „Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiile. (…) Perioada de independenţă a apus”
Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu „să răspundă la toate acuzațiile”. „Eu nu i-am cerut lămuriri, dar trebuie să se explice bucureștenilor”
Cătălin Cîrstoiu, reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu
Mihai Enache cere Antifraudei să-i verifice lui Cîrstoiu achizițiile de la clinica privată Anemona Med
Cîrstoiu fuge de jurnaliști, în loc să explice acuzațiile. Ciucă: „Odată clarificările finalizate, va fi o direcţie pe care ne-o vom asuma împreună”
Cîrstoiu: „Nu îmi pun problema să mă retrag. Sunt mizerii din spaţiul public, chiar nu înțeleg această îndârjire”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version