Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri, aflat în vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, că „Robert Negoiţă s-a oferit să fie candidat pentru Primăria Generală”, dar „este foarte bun la Sectorul 3” al Capitalei.

„Am stat de vorbă la telefon cu domnul Nicolae Ciucă. Domnul Robert Negoiţă este candidatul comun al alianţei PSD-PNL pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne. Domnul Negoiţă a avut discuţie şi cu mine, pe urmă şi cu domnul Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă. Lucrurile nu s-au făcut pe ascuns. Eu mă bucur mult că domnul Negoiţă a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală. După discuţia telefonică pe care am avut-o cu domnul Ciucă, amândoi considerăm că domnul Negoiţă este un candidat foarte bun la Sectorul 3 unde, de altfel, am şi decis acest lucru”, a precizat Ciolacu.

Candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei a anunțat că abia săptămâna viitoare va face oconferință de presă în care să răspundă acuzațiilor care i se aduc.

Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu „să răspundă la toate acuzațiile”. „Eu nu i-am cerut lămuriri, dar trebuie să se explice bucureștenilor”
Cătălin Cîrstoiu, reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu
Mihai Enache cere Antifraudei să-i verifice lui Cîrstoiu achizițiile de la clinica privată Anemona Med
Cîrstoiu fuge de jurnaliști, în loc să explice acuzațiile. Ciucă: „Odată clarificările finalizate, va fi o direcţie pe care ne-o vom asuma împreună”
Cîrstoiu: „Nu îmi pun problema să mă retrag. Sunt mizerii din spaţiul public, chiar nu înțeleg această îndârjire”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version