Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Ciucă și Virgil Popescu modifică Legea 85/2018 privind rezervele minime de ţiţei şi produse petroliere

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a pregătit un proiect de lege pe care premierul Nicolae Ciucă l-a introdus spre aprobare, în ședința de miercuri a Guvernului, pentru modificarea Legii 85/2018 privind constituirea şi menţinerea rezervelor minime de ţiţei şi produse petroliere.

„Proiectul de lege transpune Directiva 2018/1581 a Comisiei Europene, pentru care România a fost pusă în întârziere. Este vorba de modificarea Legii 85/2018 cu privire la modalităţile de calcul şi obligaţiile de stocare. Este o lege mai mult tehnică, dar, care, în principal, asigură o uniformitate la nivel european, în sensul că stocurile minime se constituie cel mai târziu la data de 1 iulie a fiecărui an calendaristic şi se menţin în mod continuu pe o perioadă de 12 luni la această valoare. Operativitate în stabilire şi verificarea lunară a numărului de zile de îndeplinire a obligaţiei de stocare, dispunerea de măsuri operative pentru completarea nivelurilor stocurilor, dacă este cazul, majorarea la 1.000 de tone a pragului pentru care se introduce obligaţia constituirii şi menţinerii stocurilor minime, tocmai pentru a fi mai uşor gestionabile”, a declarat Virgil Popescu, la începutul ședinței Executivului. 

64 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv