Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Ciucu neagă că PNL ar vrea să-i retragă sprijinul politic lui Nicușor Dan în CGMB

PNL neagă că ar intenționa să-i retragă sprijinul politic lui Nicușor Dan în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), după ce au apărut „pe surse” informații în acest sens.

Liderul PNL București, Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6, susţine că nu au venit solicitări  de acest fel de la nivelul naţional al partidului. „Acum, mergem mai departe!”, a transmis el, joi.

Comunicatul lui Ciucu:

„Strategia politică a PNL București este decisă în cadrul Biroului Politic al PNL București.

Strategia Politică de la nivel național este stabilită în cadrul Biroului Politic Național al PNL. Nu au venit solicitări de la nivel național pentru retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan în Consiliul General și nu există o intenție în acest sens la nivelul organizației PNL București pe care o reprezint.
 
În primul rând, decizia este prematură. Din punctul meu de vedere, orice primar are nevoie de o perioadă de grație pentru a demonstra ce poate: să gândească și să vină cu proiecte bune, să le implementeze, să inițieze reforme, să administreze serviciile publice.
 
În cel de-al doilea rând, nu poți lăsa un oraș precum Bucureștiul fără o majoritate în Consiliul General. Vă reamintesc, PNL are în acest moment o majoritate cu USR în Consiliul General. Nu au existat solicitări de la nivel național pentru a schimba majoritatea cu USR din Consiliului General.
 
Evident, mi-ar fi plăcut foarte mult ca dl. Primar General să cultive mai atent relația cu PNL București și mai puțin cu acea mică formațiune politică desprinsă din PNL. Până una-alta, NOI, PNL București, suntem cei care-i votăm proiectele. Din partea mea, a avut mereu toată deschiderea și sprijinul (s-a văzut la vot, timp de mai bine de un an!!) chiar dacă, pe alocuri, rar, mi-am mai manifestat nemulțumirea față de încetineala cu care se întâmplă unele lucruri. Mulți le-au catalogat drept “atacuri”. Nu, au fost doar atenționări legitime din partea liderului politic care îi susține majoritatea în București, direct afectat, prin asociere, de performanțele sale administrative.
 
Cât despre retragerea sprijinului politic, dacă vom lua o asemenea decizie, o veți auzi de la mine, direct, clar, argumentat.
 
Acum, mergem mai departe! Avem prea multă treabă de făcut și ar trebui să alocăm cu toții mai mult timp administrației și mai puțin politicii. Mai sunt doi ani până la alegeri, vom avea timp și de politică. Acum, la treabă!
 
Toate cele de mai sus sunt spuse in contextul zvonurilor și articolelor din ultimele luni, care au luat amploare în ultimele zile, cu privire la acest subiect”.
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv