Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, luni, că va convoca din nou Consiliul Local, într-o ședință de urgență, pentru marţi, pentru a fi mandatată să ceară instanței rezilierea contractului cu Romprest.

„Voi convoca din nou pentru mâine o şedinţă de urgenţă având pe ordinea de zi acelaşi proiect de hotărâre ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 în vederea promovării unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. Sper ca de data asta consilierii PNL şi PSD să se prezinte”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a afirmat că instanţa a decis şi i-a dat dreptate că primarul trebuie împuternicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest în justiţie, pentru că parte din acest contract este Consiliul Local, nu primarul.

„Ce au spus consilierii PNL după şedinţa de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Că nu trebuie acordul Consiliului Local”, a adăugat Clotilde Armand.

PNL Sector 1 a transmis, vineri, că primarul Sectorului 1 nu are nevoie de împuternicirea Consiliului Local pentru a cere instanţei rezilierea contractului cu Romprest.

Mai mult, liberalii susțin că nu sunt întrunite condițiile de reziliere a acestui contract încheiat de fostul primar PNL Andrei Chiliman.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version