Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare continuă audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Dăncilă i-a retras candidatura lui Pașcu la postul de comisar european interimar

Premierul Viorica Dăncilă a retras candidatura lui Ioan Mircea Pașcu la postul de comisar european interimar, pentru restul de mandat de 6 săptămâni lăsat liber de Corina Crețu.

Decizia Guvernului este în conformitate cu cererea din iunie a președintelui Jean-Claude Juncker, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al CE.

“Comisia Europeană ia notă de deciziile guvernelor României și Estoniei de a nu propune comisari pentru restul mandatului actual al Comisiei – 31 octombrie 2019. Acest lucru este în conformitate cu cererea președintelui Juncker din iunie”, a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Ioan Mircea Pașcu a scris pe Facebook: “Ultima oră: am fost informat de Dna Ambasador pe lângă UE, Luminița Odobescu, ca a primit instrucțiuni pentru retragerea candidaturii mele la postul de comisar interimar al României! Iau notă și mă conformez, așa cum am anunțat, hotărârii luate de Dna Viorica Vasilica Dancilă! Voi reveni …”.

30 Shares