Liderul USR, Cătălin Drulă, îi amintește premierului Marcel Ciolacu faptul că RA APPS se află în subordinea sa directă și îi cere să oprească imediat renovarea „faraonică”, de 7 milioane de euro, de la vila de protocol care i se pregătește președintelui Klaus Iohannis.


„Marcel Ciolacu spune că nu știe pentru cine se pregătește vila în care se investesc 7 milioane de euro din banii noștri. Îi dau câteva indicii lui Marcel Ciolacu: este omul de la care primești comenzi directe și a numit patru premieri PSD, mai mulți decât Iliescu. A adus PSD la Guvernare și i se mai spune și «Împăratul».

Când au devenit Iohannis şi Ciolacu cei mai buni prieteni şi ce-i leagă aşa de strâns? După ce i-a dat 7 milioane de euro să se plimbe la finalul anului trecut prin Africa, Ciolacu îi mai dă alte 7 milioane să-şi renoveze casa. Banii vin de la fiecare român, din taxele pe care acelaşi Guvern PSD-PNL le-a crescut. Marcel Ciolacu, cu ce te are la mână Klaus Iohannis de refuzi să opreşti finanţarea de 7 milioane de euro în vila pregătită pentru el? RA APPS se află în subordinea ta directă, poţi opri renovarea faraonică imediat”, a transmis, marți, Cătălin Drulă.

Ciolacu face pe niznaiul în privința vilei ce s-ar renova de RA-APPS pentru Iohannis: „În primul rând, nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane de euro”
Nici Boloș nu știe dacă RA-APPS pregătește pentru Iohannis vila din Aviatorilor
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version