Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Guvernul Ciucă mărește cu 60 de posturi schema din subordinea ministrului Energiei, Virgil Popescu

Guvernul Ciucă mărește cu 60 de posturi schema de personal din subordinea ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Proiectul s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, însă aprobarea lui a fost amânată pentru săptămâna viitoare, deoarece ministrul Popescu a lipsit, el deplasându-se cu o zi în urmă în Gorj, unde au murit 3 mineri într-un accident de muncă. 

Tragedie la CE Oltenia: 3 mineri morți și 10 grav răniți, într-o tanchetă răsturnată; reacția lui Ciucă
Ciucă nu îl demite pe Virgil Popescu, după accidentul cu 3 mineri morți de la CEO Oltenia

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a declarat, la briefingul de presă: „Este o decizie care a fost amânată. Cel mai probabil, va fi luată în discuţie la următoarea şedinţă de Guvern. (…)

La Ministerul Energiei e necesară o echipă de specialişti care să utilizeze banii (europeni – n.r.) din Fondul de modernizare şi alte tipuri de fonduri care pot contribui la modernizarea, dezvoltarea sistemului energetic al României şi, pe acest fond, apare această cerinţă.

Raportul dintre sumele cheltuite pentru angajarea celor 60 de oameni şi miliardele de euro care sunt la dispoziţia României pentru Fondul de modernizare sau prin intermediul PNRR pentru sectorul energetic, în mod specific, trasează până la urmă o decizie logică pe care, cel mai probabil, săptămâna viitoare o să o şi anunţăm”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv