Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Șeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă din Timișoara, Marinel Gașpar, a fost arestat preventiv după ce a fost prins când lua mită / POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat Legea de creștere a lefurilor pentru aleșii locali / Penalii Costel Alexe și Mihai Chirica de la Iași, judecați pentru corupție, vor primi și ei indemnizații mărite, până la sentința definitivă / 

Breaking News:

Kelemen Hunor, după majorările salariale propuse de UDMR și votate de Senat: „Nu e vorba de o creştere mare”

Kelemen Hunor a declarat, după majorările salariale votate pe repede înainte în Senat de reprezentanții coaliției PNL-PSD-UDMR, cărora li s-au adăugat și cei de la AUR, că nu este vorba despre indemnizațiile parlamentarilor, ci a aleșilor locali, invocând că „nu e vorba de o creştere mare”.

„Nu e vorba de o creştere mare, ci o pătrime din ceea ce trebuia făcut, deci nu e vorba despre un salt uriaş. (…) E greşit să ducem discuţia în direcţia de a creşte sau a nu creşte indemnizaţiile parlamentarilor, fiindcă nu asta era ideea. Şi presiunea nu din zona parlamentară a venit, a venit din partea primăriilor, şi nu neapărat din partea primarilor, din partea funcţionarilor, fiindcă există această prevedere că nimeni nu poate să aibă salariu mai mare decât viceprimarul. Şi aici cu toţii am spus, da, această situaţie trebuie rezolvată”, a declarat Kelemen Hunor, la Euronews Romania.

Senatul a votat miercuri, pe repede înainte, majorări salariale pe baza unui amendament al senatorilor UDMR Turos Lorand şi Fejer-Laszlo Odon, admis urgent la comisia de specialitate, ăn care se invoca „eliminarea inechităţilor existente în acest moment”.

Au fost 92 de voturi „pentru” (PNL, PSD, UDMR și AUR), 22 „împotrivă” (USR) și 4 abțineri (Neafiliați).

Senatul condus de Gorghiu sfidează românii: PSD, PNL, UDMR și AUR și-au votat din nou salarii mai mari
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv