Copreşedinţii USR PLUS Bucureşti, Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu, au sărit în apărarea lui Nicușor Dan, după apariția în spaţiul public a înregistrării unei convorbiri între acesta din urmă intervenea pentru oprirea demolării unui restaurant construit ilegal în „Orășelul Copiilor”.

Contracandidata lui Nicușor Dan la fotoliul de primar general al Capitalei, Gabriela Firea, care este edil în funcție, l-a acuzat că ar fi făcut trafic de influenţă şi ar fi pus „presiune pe funcţionari din primărie pentru prietenul lui interlopul Mitrache, zis ‘Câine'”.

Însă Năsui și Voiculescu fac scut în jurul lui Nicușor Dan, minimalizând intervenția acestuia la primărie și chiar în instanță 

„Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu, preşedinţii USR PLUS Bucureşti, avertizează că se repetă scenariul de la alegerile prezidenţiale: în timpul campaniei apar ‘dezvăluiri senzaţionale’ despre candidatul principal. Acesta continuă prin a specifica faptul că de multe ori ştirea efectivă nu zice nimic compromiţător, dar titlul dă impresia unei lovituri de teatru. Atacurile la adresa lui Nicuşor Dan nu sunt izolate de faptul că acesta se implică în procese care vizează Bucureştiul de mulţi ani. Deodată însă este o problemă că se împotriveşte distrugerii unei terase construite perfect legal“, se arată într-un comunicat semnat de Năsui şi Voiculescu.

Înregistrare compromițătoare pentru Nicușor Dan. Ciolacu: „Este un purtător de vorbe pentru interlopi”

Deputatul Claudiu Năsui îi îndeamnă pe cetăţeni să o asculte înregistrarea, convins că „un domn încearcă să-l facă pe Nicuşor să zică ceva care ar putea fi, cumva, considerat compromiţător”.

„Nu reuşeşte. Zice că proprietarul terasei e un interlop. Habar nu am cine e domnul în cauză, dar, chiar dacă ar fi, nu e suficient să zici de cineva că e interlop ca să-i distrugi proprietatea. Dacă terasa în cauză a fost construită legal nu ar trebui dărâmată, ci oricine trebuie tras la răspundere pentru activităţile ilegale”, susține el.

La rândul său, Vlad Voiculescu spune că a simţit „pe pielea” sa, din 2016 până astăzi, „practicile PSD-iste de denigrare”

„Încearcă să conecteze nişte informaţii, să le dea o poveste care pare mare dezvăluire şi apoi să o lanseze pe una dintre goarnele ‘independente’ care produc multă gălăgie cu extrem de mult tupeu. Ce i se întâmplă acum lui Nicuşor Dan se potriveşte perfect pe acest model”, a susţinut el.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version