Prezenţi în plenul Parlamentului pentru a-şi da cu votul despre Guvernul Cioloş, reprezentanţii Partidului Social Democrat l-au informat în mod public pe premierul desemnat că va plăti de la prima greşeală.

dragnea tvMai mult pentru a nu intra din nou în gura străzii, parlamentarii PSD au anunţat deja, prin vocea liderului Liviu Dragnea, că vor oferi marţi un vot de încredere pentru guvernul condus de Dacian Cioloş.

Totuşi, Dragnea a ţinut să atragă tuturor atenţia că “votul nostru nu trebuie să fie considerat un cec în alb. Depinde de domnul prim-ministru dacă în Parlament vom fi parteneri sau adversari”.

Dragnea a încercat să adopte o poziţie de forţă şi a anunţat că “dacă vom avea cea mai mică îndoială că nu vor fi luate măsurile pe care le aşteaptă milioane de români, nu vom ezita să folosim toate mecanismele parlamentare pentru a corecta şi concedia acest Guvern”.

Liderul Partidului Social Democrat se aşteaptă ca Guvernul Cioloş “să crească salariul minim la 1.200 de lei în 2016 şi să asigure creşterea salariilor tuturor bugetarilor cu 10%”.

PSD este doar unul dintre marile partide care şi-au anunţat, măcăr pentru moment, susţinerea faţă de Guvernul Cioloş. Alături de PSD, oamenii lui Cioloş ar urma să fie votaţi şi de PNL, UDMR, UNPR sau minorităţi. Doar ALDE şi Mişcarea Populară şi-au anunţat, până acum, intenţia de a nu susţine Guvernul Cioloş.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version