Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Transportatorii amenință cu blocarea drumurilor, revoltați de modificările „toxice” propuse de Câciu la Codul fiscal / JUSTIȚIE: CCR a preschimbat din 21 septembrie pentru 13 iulie data dezbaterii contestației USR pe Legea protecției avertizorilor de integritate / ANM: Codul Portocaliu și Galben de furtuni, restrâns la sudul țării /

Breaking News:

Ministrul Tobă a demisionat ca să nu-l demită premierul Cioloș

Ministrul Internelor, Petre Tobă, a demisionat la puțin timp după ce procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut aviz de la președintele Klaus Iohannis pentru începerea urmăririi penale a acestuia.

ciolos, toba

Tobă a declarat că a decis să își prezinte demisia “pentru a evita implicarea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) într-un scandal public în prag de alegeri”.

Anterior, premierul dacian Cioloș, a transmis că “o să discut cu dânsul să văd ce hotărăşte să facă, dar în aceste condiţii e cel mai bine şi pentru dânsul, şi pentru Guvern ca dânsul să plece”.

Indiferent despre cine ar fi vorba, cineva care are semnătura mea sau propunerea mea pentru a fi numit sau demis, evident că în aceste condiţii cred că trebuie sau să-şi dea demisia sau, dacă nu, să-i cer eu să plece. Asta indiferent despre cine e vorba. Asta nu înseamnă că respectiva persoană este vinovată. Justiţia va decide, dar e vorba de moralitate şi integritate”, a declarat premierul Dacian Cioloş, prins de jurnaliști la o dezbatere organizată de Comisia Europeană.

110 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv