Premierul Ludovic Orban, lider al PNL și susținător al candidatului independent Nicușor Dan – la fel ca USR PLUS -, a declarat marți dimineață, despre înregistrarea compromițătoare cu acesta difuzată în spațiul public, că „e urât” să înregistrezi pe cineva.

Astfel, Orban, care a scăpat de un dosar de corupție după ce judecătorii au aruncat la coș înregistrările prezentate de procurorii DNA, sare în ajutorul candidatului său la fotoliul de primar al Capitalei, care este posibil să ajungă îna ceeași situație…

„E urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbești cu el. PSD este disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toți interlopii și toți mafioții au trăit bine sub guvernarea locală PSD. Încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan, fără niciun fel de bază. În cazul respectiv, era un abuz al Primăriei Sectorului 4, care voia să demoleze clădirea, iar în instanță a fost anulată decizia de demolare.. (…) Faptul că sunt date astfel de înregistrări private îmi arată disperarea PSD și faptul că să apeleze la astfel de mijloace. (…) Nicușor Dan este un om cunoscut, este un om corect, un om cinstit care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor fără să aibă vreo funcție publică. Din punctul meu de vedere, nu este altceva decât o măsură disperată din partea mafioților și interlopilor care sprijină PSD”, a declarat Orban, înainte de inaugurarea liniei de metrou Drumul-Taberei – Eroilor.

Reacția lui Orban survind după ce televiziunile de știri au difuzat, luni seară, o înregistrare cu Nicușor Dan, în cadrul căreia acesta și-ar fi folosit influența pentru a ajuta un om de afaceri – despre care PSD susține că este „interlop” – să nu-i demoleze Primăria Sectorului 4 restaurantul construit ilegal în „Orășelul Copiilor”.

Înregistrare compromițătoare pentru Nicușor Dan. Ciolacu: „Este un purtător de vorbe pentru interlopi”
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version