Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

Alegeri parlamentare: Primele urne de vot s-au deschis vineri seara în străinătate / Peste 740.000 de români din diaspora sunt așteptați două zile la scrutin / În țară sunt peste 18 milioane de alegători / Se votează numai duminică, între orele 7.00 – 21.00 / CORONAVIRUS: Starea de alertă va fi prelungită până la mijlocul lui ianuarie 2021 / Arafat: „E clar că măsurile vor continua” /

Breaking News:
 

Orban, la învestirea lui Nicușor Dan: Voi sprijini toate proiectele inițiate de primarul general ales

Premierul Ludovic Orban a participat, joi, la ceremonia de învestire a primarului general ales Nicușor Dan, unde a dat din nou asigurări că Guvernul îi va susține proiectele.

„Prezența mea aici este și o garanție că voi sprijini toate proiectele inițiate de primarul general ales și vom duce la bun sfârșit proiectele care țin de zona guvernamentală, dar aduc beneficii mari Bucureștiului. S-a emis autorizația și ordinul de începere pentru 17 km de pe tronsonul 2, pe zona de sud din Șoseaua de centură a municipiului București. Până la finalul anului vor începe lucrările pentru toate cele trei tronsoane de pe zona de sud. Aseară am dezbătut și aprobat în Guvern un memorandumul pentru reabilitarea a 106 de km de rețea primară de termoficare, un contract de circa 278 milioane de euro. Va reduce pierderile cu 6 procente, trebuie să clarificăm chestiunea cu ajutorul de stat. Aștept un audit serios la Primăria Capitalei, din datele noastre situația financiară este foarte proastă. Veți găsi o mână de ajutor în Guvernul pe care-l conduc”, a declarat Orban.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv