Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat sâmbătă, în mod public, cu doza de rapel anti-COVID-19, la Spitalul Militar Central, în a doua etapă a campaniei naționale, care se desfășoară cu sincope pentru bolnavii cronici și pensionari, după ce Guvernul a modificat Strategia de imunizare și a introdus noi categorii considerate „esențiale”.

„Am făcut şi al doilea vaccin, rapelul. Pentru mine, această operațiune s-a încheiat la fel de ușor ca prima oară, fără niciun fel de probleme. Este foarte important să facem rapelul. Toată lumea trebuie să înțeleagă că trebuie să facem și al doilea vaccin, pentru că, fără al doilea vaccin, tot ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba. Este important să ne vaccinăm, în primul rând, și am văzut că este interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim și la rapel. Deci, toată lumea trebuie să își facă rapelul și vă spun că nu se întâmplă nimic, sunt aici, niciun efect secundar, mergem înainte”, a declarat premierul, după vaccinare.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început pe 15 ianuarie, dar a pornit cu stângul – vezi aici:

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version