Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Proiect de acordare a tichetelor de masă pentru angajaţii aflaţi în şomaj tehnic

Un proiect de lege privind acordarea tichetelor de masă angajaţilor aflaţi în şomaj tehnic va fi dezbătut în  procedură de urgenţă la Parlament.
 
 
Inițiativa legislativă, depusă de PRO România, USR, PSD și UDMR, propune ca tichetele de masă să fie acordate exclusiv pe suport electronic și să fie aplicabile atât angajaţilor care se află deja în şomaj tehnic, cât şi celor care vor intra ulterior încetării stării de urgenţă.
 
De asemenea măsura de sprijin ar urma să fie valabilă pe toată durata şomajului tehnic, inclusiv după încetarea stării de urgenţă.
“Am iniţiat astăzi, împreună cu parlamentari USR, UDMR, PSD şi neafiliaţi, un proiect de lege prin care cerem acordarea de tichete de masă pentru angajaţii aflaţi în şomaj tehnic. Salariile acestora nu scad doar cu 25%, ci odată cu suspendarea activităţii le dispar şi bonusurile sau indemnizaţia de hrană. Este un lucru absolut normal şi de bun simţ ca statul să intervină cu o măsură de sprijin pentru cei care lucrează în domeniile cele mai afectate de coronacriză”, a declarat deputatul Pro România Gabriela Podaşcă
 
6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv