Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

PSD îi cere penalului Bădălău să demisioneze de la Curtea de Conturi, după ce l-a propus și votat în 2020

PSD îi cere lui Niculae Bădălău să demisioneze de la Curtea de Conturi, după ce acesta a fost reținut de procurorii anticorupție.

DNA: Niculae Bădălău – fost senator PSD, în prezent vicepreședinte al Curții de Conturi – a fost reţinut pentru corupție

Amintim că PSD, condus de Marcel Ciolacu, l-a propus și votat (cot la cot cu PNL – pe vremea când era condus de Florin Cîțu) pe Bădălău, în 30 iunie 2020, pentru funcția de consilier de conturi, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit. 

„PSD consideră că în contextul în care DNA a început o anchetă penală şi a dispus reţinerea domnului Niculae Bădălău, acesta nu îşi mai poate continua activitatea la Curtea de Conturi a României. Prezenţa sa în această funcţie ar afecta grav credibilitatea instituţiei. De aceea, demisia sa ar reprezenta cea mai bună cale pentru protejarea imaginii unei instituţii fundamentale a statului român”, se arată într-un comunicat de presă al PSD, remis luni.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv