Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

Rareș s-a sucit: „Mi-e greu să stau de vorbă cu PSD, dar majoritățile sunt matematice”

Din luptătorul înverșunat împotriva „Ciumei roșii”, Rareș Bogdan a devenit mielușel și invocă „aritmetica” parlamentară pentru o viitoare alianță cu PSD.

„Chiar dacă mi-e greu să stau de vorbă cu cei din PSD, şi nu ascund asta, nu îi simpatizez foarte mult, în acelaşi timp sunt un om conştient care ştie că majorităţile parlamentare sunt aritmetice. Ei au 157 de parlamentari, noi avem 115-119. (…) Cu siguranţă, dacă ne păstrăm individualitatea şi dacă vom reuşi să venim cu un plan foarte clar de reformă pentru România, vom găsi cea mai bună soluţie. Din punctul meu de vedere, prima opţiune rămâne indiscutabil USR, dar în cazul în care aritmetic nu putem constitui o majoritate, atunci suntem nevoiţi să stăm de vorbă”, a declarat Rareş Bogdan, la sediul PNL.

Despre întâlnirea de miercuri cu reprezentanţii USR, Rareș Bogdan a vorbit în termeni elogioși, arătând că are „speranţa că lucrurile vor merge către o refacere a coaliţiei”:

„Ştiţi bine părerea mea despre PSD. În acelaşi timp, sunt extrem de conştient că interesul României este de a avea un Guvern extrem de rapid. Astăzi, PNL are 115 parlamentari, restul parlamentarilor până la 134 sunt în grupul domnului Orban. 115 parlamentari avem noi, 80 de parlamentari are USR, 30 de parlamentari are UDMR şi pentru a constitui o majoritate mai avem nevoie de neafiliaţi, care sunt 5 sau de o parte din grupul minorităţilor naţionale, care sunt 18. Am avea nevoie de minim 9 voturi pentru a trece un Guvern al dreptei aşa cum a fost. Ieri am avut o întâlnire la Palatul Parlamentului cu Dacian Cioloş şi echipa de la USR. A fost o întâlnire extrem, extrem de bună, care a lăsat speranţa că lucrurile vor merge către o refacere a coaliţiei”. 

30 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv