Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: CNSU a adoptat Hotărârea 26 privind relaxarea interdicțiilor din starea de alertă, începând cu 1 iunie /  Se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane / Românii pot ieși din localitate fără declarație scrisă / Se deschid terasele, se poate face plajă / Examenele naționale vor avea o a doua sesiune, pentru copiii bolnavi / 

Breaking News:
 

Tăriceanu cere OUG pentru alegerea primarilor în 2 tururi

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cere Guvernului Orban să modifice prin ordonanță de urgență (OUG) legislația electorală, astfel încât primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin.

El a precizat că nu este de acord cu asumarea răspunderii pentru un astfel de subiect.

“Trebuie găsită formula unei ordonanţe de urgenţă care să reglementeze cât mai rapid, pentru că, după aceea, intrăm într-o coliziune cu recomandările Comisiei de la Veneţia. Insist pentru această soluţie, am văzut că există şi alte partide care susţin, premierul Orban a declarat public că este în favoarea organizării alegerilor pentru primari în două tururi, aşa încât ar trebui, cât mai degrabă, demarat acest proces şi nu trebuie aşteptată începerea sesiunii parlamentare. Trebuie de pe acum să demarăm aceste proceduri”, a precizat Tăriceanu. 

24 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv