Premierul Viorica Dăncilă a lipsit, joi, de la mitingul organizat la Iași de Liviu Dragnea, ea mergând într-o vizită la Cluj-Napoca, unde fost aşteptată de mai mulți protestatari care au huiduit-o, la fel cum s-a întâmplat însă și cu liderul PSD.

 

La Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, jandarmii au blocat accesul în curtea instituției, unde Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, însă cei peste 100 de protestatari au fugit în direcția intrării respective.

Ea a vizitat Institutul Oncologic și a discutat, la UMF, cu directorii spitalelor din Cluj. Ea a fost însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și de ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Protestatarii au fost peste tot, iar de frica lor, întâlnirea cu aleşii locali ai PSD din judeţ şi cu parlamentarii din Cluj ai partidului a fost mutată în alt loc.

Peste 100 de persoane s-au adunat, joi la prânz, în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde Viorica Dăncilă urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj.
 
Protestatarii au scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduși de hoți”, „Ne e silă de Dăncilă” și „Vrem inteligență, nu incompetență”.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version