Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Angajații Spitalului Universitar București au renunțat la greva foamei

Mariana Luceanu și Daniel Simion, cei doi angajați ai Spitalului Universitar București care intraseră în greva foamei la începutul lunii august, au renunțat miercuri la demersul lor.

Cei doi au stat 17 zile în greva foamei, dar au renunțat după ce au avut o rundă de negocieri cu oamenii trimiși în control de Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Cei doi angajați ai spitalului anunțau că au intrat în greva foamei din cauza condițiilor precare în care trebuie să lucreze, lipsă materiale, aparatură învechită, dar și din cauza faptului că au fost obligați să renunțe bani, fiind puși să aleagă între sporuri și tichetele de vacanță.

Angajații spitalului susțineau la începutul lunii august că ‘nu înțelegem de ce trebuie să ne sacrificăm noi, de ce trebuie să renunțăm la bani, dacă guvernanții se laudă că România are o creștere economică fără precedent. Unde este această creștere economică?’.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv