Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Cel puțin șase răniți, după un scandal între taximetriști și șoferi de la Uber

Alertă maximă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Timișoara, din cauza a două incidente în care au fost implicați taximetriști și șoferi de la serviciul Uber.

sursa foto tion.ro

Totul a pornit de la un taximetrist care a anunțat prin stație că este agresat de cinci șoferi de la Uber. Incidentul s-ar fi petrecut în parcarea de la Iulius Mall.

Zeci de taximetriști s-au deplasat în zona respectivă, pentru a-și apăra colegul. Ei au prins trei dintre cei cinci agresori și i-au bătut măr.

Conform tion.ro, ulterior au apărut informații conform cărora ceilalți doi șoferi de la Uber au fost prinși în zona Pasajului Jiul și bătuți și ei.

În total, cel puțin șase persoane au avut nevoie de intervenția medicilor și au fost transportate la spital, iar alte cel puțin 12 persoane au fost conduse la Secția 4 Poliție pentru audieri.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru tulburarea liniștii și pentru lovituri sau alte violențe, existând posibilitatea ca încadrarea să fie modificată în funcție de certificatele medico-legale scoase de cei bătuți.

Pentru a protesta față de acest incident, zeci de taximetriști au mers în cartierul în care locuiește Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara, și au claxonat în continuu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv